Bez lahodného nápoja, akým je víno, si už málokto z nás vie predstaviť oslavu alebo príjemný večer vo dvojici. Varené vínko zase nechýba na vianočných trhoch a či už je biele alebo červené, všetci si na ňom pochutnávame. Vínu v staroveku pripisovali božský pôvod a jeho obľúbenosť stáročia pretrváva. Na predaj dnes nájdeme veľa značiek a chutí. Šumivé vína a sekty, biele, červené či ružové vína si môžete kúpiť aj v elektronických obchodoch. Niektoré sú v ponuke v sadách s pohármi, ktoré sú skvelé aj ako darček.
Limitovaná séria: Prosecco najvyššej kvality
Minerálny skvost: Autentické Valdobbiadene
Kvalitné suché červené víno z regiónu La Rioja.
Nekomplikovaný, svieži a nie príliš suchý riesling.
Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani je suché červené víno z talianskych viníc. Vyrába sa z tých najlepších strapcov hrozna odrody Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot a Recantina pochádzajúceho z tenuty Aria Valentina, vinohradnícka oblasť Montello, Taliansko. Zrie 12-14 mesiacov v ...
Neuveriteľne hodvábny crémant z Brugunska.
Silné a hladké červené víno z argentínskej vinohradníckej oblasti Mendoza.
Prémiové ťažké slovenské červené suché akostné víno Hron ročník 2020 z vinárstva Chateau Rúbaň s prívlastkom výber z hrozna a s chráneným označením pôvodu. Pochádza z Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti - obec Strekov. Bolo umiestnené do dubových sudov, kde vyzrievalo 18 mesiacov. Odroda Hron patrí ...
Inovácie a dedičstvo vo fľaši
Juhoafrické šumivé víno, komplexné, krémové, svieže a plné jemnosti.
Nekonvenčný a originálny – kulinársky zážitok pre každého znalca
Winemaker's Cut Chardonnay Sur Lie (Kamenný Most), ročník 2016 - užasné Chardonnay, ktoré kvasilo dlhých 6 mesiacov v 450 l barrikových sudoch na zdravých, najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiešavaní (2 x týždenne), čo dodalo tomuto vínu lahodnú krémovosť a eleganciu. Je to víno intenzívnej ...
Vinica "Particle 68": Prosecco s históriou
MONFORT Cuvée '85 Trento DOC Brut to je vír sviežosti a chuti, ktorý dáva Chardonnay (90 %), obohatený o eleganciu Pinot Noir (10 %). Vyrába sa „klasickou metódou“. Zrenie: V oceľovej nádrži až do druhého kvasenia na jar po zbere. Druhé kvasenie vo fľaši s minimálnym pobytom 24 mesiacov na kaloch. ...