Bez lahodného nápoja, akým je víno, si už málokto z nás vie predstaviť oslavu alebo príjemný večer vo dvojici. Varené vínko zase nechýba na vianočných trhoch a či už je biele alebo červené, všetci si na ňom pochutnávame. Vínu v staroveku pripisovali božský pôvod a jeho obľúbenosť stáročia pretrváva. Na predaj dnes nájdeme veľa značiek a chutí. Šumivé vína a sekty, biele, červené či ružové vína si môžete kúpiť aj v elektronických obchodoch. Niektoré sú v ponuke v sadách s pohármi, ktoré sú skvelé aj ako darček.
Víno má jasnú rubínovú farbu. Charakteristická odrodová vôňa ovocia a byliniek, s tónmi klinčeka a korenia. Ovocná chuť s tónmi čiernych ríbezlí a čierneho korenia v kombinácii s príjemnou trieslovinou a stredne dlhým záverom.
Víno má výraznú slamovo-žltú farbu. Má jemne minerálnu arómu s delikátnymi tónmi žltého ovocia ako marhuľa, žltý melón, s jahodami. V chuti je jemné a plné odrodového charakteru s príjemne dlhým záverom.
Patrí medzi jedno z najoceňovanejších šampanských na svete. Mimoriadne suché, šumivé víno plné aromatickej chuti sa hodí na mnohé výnimočné príležitosti. Ľahká a svieža ovocná chuť je daná optimálnou kombináciou troch odrôd hrozna (Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier).
Aperitív s hladkou a plno-ovocnou chuťou s viac trieslovou chuťou. Lillet je klasifikovaný ako aromatizované víno, je francúzsky vínny aperitív z Podensacu. Lillet je spravidla zmes 85% regionálnych vín Bordeaux (Semillon pre Blanc a Rosé, Merlot pre Rouge) a 15% macerovaných, väčšinou citrusových, likérov ...
Všetko sa to začalo v roku 1790 keď 25-ročný syn škótskeho prosperujúceho stolára požiadal svojho otca o pôžičku 300 libier, aby sa mohol stať obchodníkom s vínom v Londýne. Tento ambiciózny mladý muž bol George Sandeman, zakladateľ spoločnosti Sandeman, ktorý skončil založením jedného z popredných svetových ...
Lososovo ružová farba ulahodí oku, vôňa plná lesného ovocia ulahodí čuchu a plná pritom jemná chuť s dlhotrvajúcim perlením doladí náš zážitok v chuti.
Sandeman Ruby Porto pochádzajúce z ostrých vín Ruby Porto, ktoré v roku 1790 priviezol George Sandeman, sa stále vyrába tradičným spôsobom, aby bolo bohaté a pevné, no so špeciálnou hĺbkou chuti a jemnosťou, ktoré sa dosiahnu odborným miešaním vín z veľkých a rozmanitých zásob spoločnosti Sandeman. Sandeman ...
Martini je ikonou štýlu a chuti, najpredávanejším vermútom na svete určujúcim trendy celého odvetvia. Martini ľudia s hrdosťou objednávajú, pijú, ale aj predávajú. Je to vermút, ktorého základom je mimoriadne kvalitné révové víno, k nemu sa formou macerátov pridávajú prísne utajované byliny a korenie. ...
Slovenské červené suché akostné víno s prívlastkom výber z hrozna, ktoré pochádza z vinárstva Pivnica Radošina. Odroda hrozna Alibernet. Nitrianska vinohradnícka oblasť, Radošinský vinohradnícky rajón. Ročník 2021. Víno purpurovo červenej farby s typickou prenikavou vôňou ostružín, zelených makovíc a ...
Moet & Chandon Brut Impérial 12% je tradičné šampanské vinárstva Moёt & Chandon. Vzniklo v roku 1869 a stelesňuje jedinečnosť štýlu Moёt & Chandon. Štýlu, ktorý sa vyznačuje ovocnou sviežosťou, lákavou chuťou a elegantnou zrelosťou.
TERRASO jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 metódou charmant.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúce sviežosť a stabilitu.
Jemná čerešňovo-ružová farba. Vôňa je jemná s prejavom čerešňovej aromatiky, s náznakom minerálnej textúry v kombinácii so sviežim zeleným tónom.
TERRASO jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 metódou charmant.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín s obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.
Šumivé víno vyrobené metódou charmat, kde sekundárné kvasenie prebieha v nerezových tlakových nádobách. Aróma dozrievajúceho kôstkového a drobného červeného ovocia doprevádza v chuti ľahké brusinkovo – vanilkové tóny s kôstkovo - autolýzovým záverom.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.