Každý z nás chuť vermutu dôverne pozná. Pripíjame si s ním na oslavách alebo nám ho barmani primiešavajú do osviežujúcich koktailov. Nie nadarmo ho označujeme ako klasiku medzi aperitívmi. Vermut je vlastne aromatizované víno ochutené bylinkami a korením, ktorého obsah alkoholu sa pohybuje medzi 15 až 18 percentami. Základné druhy sú Rosso, Extra Dry a Bianco. Ak máte aj vy radi sladkú chuť vermutu, neobíďte ponuku elektronických obchodov a ponúknite ním hostí na najbližšej oslave.
Sladký vermút s plnou chuťou z Talianska. Cinzano Aperitif pochádza z dokonalého spojenia vína, alkoholu, cukru a infúzie byliniek s korením. Jedinečný recept je už vyše 250 rokov uchovávaný v tajnosti. Má voňavú, plnú a delikátnu arómu. Je veľmi sladká a všestranná. Podávame vždy vychladené.
Martini je ikonou štýlu a chuti, najpredávanejším vermútom na svete určujúcim trendy celého odvetvia. Martini ľudia s hrdosťou objednávajú, pijú, ale aj predávajú. Je to vermút, ktorého základom je mimoriadne kvalitné révové víno, k nemu sa formou macerátov pridávajú prísne utajované byliny a korenie. ...
Cinzano Rosso, ktoré bolo vytvorené v Turíne, je originálom portfólia vermútov spoločnosti Cinzano. Jeho jantárová farba odráža bohatú maceráciu bylín a korenia a zároveň predstavuje jeho prestíž a kvalitu. Je to dokonalá ingrediencia pre koktaily vďaka svojej jemnej ale vytrvalej chuti. Tento talianský ...
Martini Extra Dry je elegantný, delikátny a skvelý. Je charakteristický svojou bledou farbou a osviežujúcou ovocnou arómou spolu z ostrou vôňou a dráždivou horkosladkou chuťou. Martini je ikonou štýlu a chuti, svetovým najpredávanejším vermútom. Martini je prvý brand v premium ketagórii vermútov, určujúci ...
Martini Bianco 15%, základom je suché talianske víno kombinované s bylinami a so sladkým kvetinovým korením s cieľom dosiahnuť jemnejší, ľahší a zvodnejší štýl. Stopy vanilky a aromatických bylín sú dokonale zmiešané.
Vermút Cinzano je vyrábaný zo základu kvalitného talianskeho bieleho alebo červeného vína, alkoholu a cukru, v ktorom sa potom lúhuje kombinácia bylín a korenia. Receptúra je tajná, ale k základným koreninám, ktoré môžeme nájsť v chuti Cinzana, je muškátový oriešok, koriander, jalovec, pomarančová kôra, ...
Jemne ochutený extra suchý biely talianský vermút si môžete vychutnať priamo alebo s ľadom. Taktiež je dokonalým základom pre mnoho suchých koktailov. Farba: bledožltá so zelenými odtieňmiVôňa: svieža, mäta, šalvia, oregáno, korenie a vínoChuť: príjemná, bylinná, hrejivá, suchá a mierne ostrá s horkastým ...
Stredné suchý vermút značky Martini. Je ochutený bielym vínom, alpskými bylinami a vanilkou a vďaka tomu je mierne sladší. Prvýkrát bol vydaný v roku 1910. Je zrodené z partnerstva dvoch odborníkov – Alessandra Martini a Luigiho Rossi, ktorých spoločným mottom bola snaha vyrobiť jedinečný produkt, ktorý ...
Martini Extra Dry je elegantný, delikátny a skvelý. Je charakteristický svojou bledou farbou a osviežujúcou ovocnou arómou spolu z ostrou vôňou a dráždivou horkosladkou chuťou. Martini je ikonou štýlu a chuti, svetovým najpredávanejším vermútom. Martini je prvý brand v premium ketagórii vermútov, určujúci ...
Vermouth Canasta Rosso je nezabudnuteľný, výrazne hrozienkový vermút. Vyrába sa z nie príliš kyslého vína, ktoré má bylinkový charakter. Uskladní sa po dobu 6 rokov do amerických dubových sudov a odpočíva v skladoch spoločnosti Williams & Humbert. Po tejto dobe vzniká krásny mahagónový vermút sladkastej ...
Skvelý vermút z Bordeaux. Vyrába za s bieleho vína z Bordeaux a ovocného brandy a zreje v dubových sudoch 6 mesiacov až rok. Vôňa: kvetinová, pomarančováChuť: aromatické kandizované pomaranče, med, borovicová živica a exotické ovocieFarba: zlatáZáver: dlhý, aromatický.
Punt e Mes je taliansky horký aperitív z oblasti Milána. v doslovnom preklade znamená "jeden a pol bodu". Meno odkazuje na chuť charakterizovanú ako jeden "bod" horkosti a pol bodu sladkosti. Má jemnú, zamatovú štruktúru. Odporúča sa piť ho s ľadom a sódou.