Eta Sonetic 2708 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 27 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ústne sprchy

Prevencia je základ aj v oblasti zubnej hygieny. S ústnou sprchou ETA AquaCare Power zažijete nový pocit čistoty a od zubného lekára budete odchádzať s úsmevom na tvári. Ústna sprcha ETA AquaCare Power ponúka veľmi účinný, ale šetrný systém čistenia celého chrupu. Vďaka silnému a koncentrovanému tlaku ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Ústne sprchy

Popis

Prevencia je základ aj v oblasti zubnej hygieny. S ústnou sprchou ETA AquaCare Power zažijete nový pocit čistoty a od zubného lekára budete odchádzať s úsmevom na tvári. Ústna sprcha ETA AquaCare Power ponúka veľmi účinný, ale šetrný systém čistenia celého chrupu. Vďaka silnému a koncentrovanému tlaku vody až 6,9 barov odstraňuje nielen zubný povlak a nečistoty, ale tiež problémové baktérie z medzizubných priestorov a spod ďasien. Zvoliť si môžete medzi 3 režimami čistenia:

  • Normal – Štandardný intenzívny režim na bežné čistenie zdravých zubov a ďasien
  • Soft – Šetrný režim pre citlivé zuby a ďasná
  • Pulse – Pulzný režim na šetrné masírovanie ďasien
Zvolený režim môžete pohodlne meniť aj počas čistenia. Ústna sprcha je tak ideálny prostriedok na každodennú hygienu, ale tiež na čistenie zubných implantátov, fixných strojčekov, mostíkov a koruniek. Nádržka na vodu vám poskytne objem 200 ml. Ústna sprcha sa pýši vodeodolnosťou so stupňom ochrany IPX7, kontakt s vodou je tak bez problémov. Veľmi kvalitný Li-ion akumulátor vám na jedno nabitie poskytuje až 80 minút prevádzky. Na vyčistenie celého chrupu vám postačia iba 2 minúty, častého nabíjania sa tak nemusíte obávať. Nabíjanie prebieha pomocou USB kábla a trvá cca 2,5 hodiny. Súčasťou balenia sú 2 klasické ústne trysky, ktoré sa ľahko nasadzujú a vymieňajú. Je možné dokúpiť aj náhradné ortodontické trysky, ktoré sú špeciálne určené na čistenie strojčekov a iných ortodontických pomôcok.Predĺžená záruka Na ústnu sprchu ETA AquCare Power značka ETA poskytuje predĺženú záruku 3 roky na batérie. Stačí sa zadarmo zaregistrovať TU.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Ústne sprchy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Ústne sprchy.

Reklama