Eta Sonetic 0708 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ústne sprchy

Účinné čistenie medzizubných priestorov Veľmi sofistikovaný, šetrný a účinný systém čistenia chrupu a medzizubných priestorov pomocou ultrajemného prietoku vody (vodný paprsok 0,6 mm). Pokiaľ vám zubná kefka nestačí a nie ste práve prebojníkmi v čistení zubov zubnou niťou, potom je práve ústna sprcha ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Ústne sprchy

Popis

Účinné čistenie medzizubných priestorov

Veľmi sofistikovaný, šetrný a účinný systém čistenia chrupu a medzizubných priestorov pomocou ultrajemného prietoku vody (vodný paprsok 0,6 mm). Pokiaľ vám zubná kefka nestačí a nie ste práve prebojníkmi v čistení zubov zubnou niťou, potom je práve ústna sprcha ETA070890000 Aquacare tým najlepším riešením.



Vďaka prúdu vody odstraňuje zubný povlak, nečistoty a baktérie z medzizubného priestoru a spod ďasien. Ústna sprcha je teda inovatívnym pomocníkom v oblasti dentálnej hygieny.



Objem nádrže je 150 ml, pričom jej konštrukcia zaručuje ľahké vyberanie, plnenie a čistenie. Prevádzkový tlak čerpadla v závislosti na nastavenom režime sa pohybuje v rozsahu 2,7 - 6,2 bar (40 - 90 PSI). Univerzálne napätie 100 - 240 V umožňuje vziať spotrebič so sebou na dovolenku alebo služobnú cestu. Celá konštrukcia sprchy je postavená na jednoduchosti – vymeniť a nasadiť príslušenstvo zvládne ktokoľvek.



Ako často sa používa?

Sprcha je prispôsobená na každodennú ústnu hygienu ako doplnok na čistenie zubov. Je vhodná na čistenie implantátov, fixných rovnátok, mostíkov a koruniek.



Ľahké ovládanie a použiteľnosť

Ústnu sprchu Aquacare ľahko zapnete a vypnete spínačom ON/OFF. Svetelná signalizácia upozorňuje na zmeny – teda vybitie, proces nabíjania, úplné nabitie a na zvolený režim čistenia. Ústna sprcha Aquacare má tri režimy čistenia – Normal - na bežné čistenie zdravých zubov a ďasien, Soft - šetrný režim na citlivé zuby a ďasná a Pulse - na šetrné masírovanie ďasien. Vďaka ergonomickej rukoväti vám ústna sprcha skvele padne do ruky a s možnosťou otáčať trysku o celých 360° je ľahké nájsť optimálnu polohu na čistenie ako ľavou, tak aj pravou rukou.



Ústna sprcha Aquacare je vybavená kvalitným akumulátorom Li-ion, ktorý vydrží na jedno nabitie až 50 minút. Doba nabíjania trvá 18 hodín. Ideálne je nechať ústnu sprchu dobíjať cez noc prostredníctvom napájacieho kábla o dĺžke 1,2 m.



Bezpečnostné opatrenia

Aby nedošlo k poškodeniu sprchy, disponuje automatickým vypnutím po 2 minútach chodu. Konštrukcia má krytie IPX7, ktoré chráni sprchu aj v prípade náhodného ponorenia do vody. Stojan je vybavený integrovaným úložným priestorom pre hygienické odkladanie trysiek.



Súčasťou balenia je praktický nabíjací stojan s náhradnými ústnými tryskami (2 kusy).



Veľkou výhodou je možnosť dokúpiť ďalší špeciálny nástavce ako voliteľné príslušenstvo (ortodontická tryska pod objednávacím číslom ETA 270790200, nástavec na čistenie jazyka pod objednávacím číslom ETA 270790300).



ETA na tento výrobek poskytuje predĺženú záruku 3 roky na batériu. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Ústne sprchy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Ústne sprchy.

Reklama