Alpi Glam 62155

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Sprchové batérie

SAPHO Glam GL62155 Termostatická sprchová batéria Batérie série Glam má tvar klasickej valcovej formy, čo je jednoduchý moderný štýl pre Vašu kúpeľňu. Jednoduché estetické stvárnenie bezpečnostné poistky, ktorá je zapustená do ovládacej páky, len podčiarkuje čistotu línií. Sprchová termostatická batéria ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Sprchové batérie

Popis

SAPHO Glam GL62155 Termostatická sprchová batéria



Batérie série Glam má tvar klasickej valcovej formy, čo je jednoduchý moderný štýl pre Vašu kúpeľňu. Jednoduché estetické stvárnenie bezpečnostné poistky, ktorá je zapustená do ovládacej páky, len podčiarkuje čistotu línií. Sprchová termostatická batéria má funkciu Protherm a systém úspory vody ECOstop.



AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?

Termostatická batéria je už z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody otočením pravej rukoväte Vám teda potečie voda o teplote 38 ° C. Pokiaľ budete chcieť mať vodu chladnejšie, stačí otočiť ľavú rukoväťou smerom k sebe. Pokiaľ budete chcieť mať vodu teplejšiu, je potrebné stlačiť bezpečnostnú poistku SECUREstop na ľavej rukoväti a potom otočiť smerom od seba. Prietok vody regulujete pravú rukoväťou. Pri otvorení vody, sa rukoväť zastaví o poistku ECOstop, vďaka ktorej šetríte vodu. Po stlačení poistky ECOstop a otočenie rukoväťou smerom k sebe Vám potečie voda plným prúdom.



Rozteč prívodov vody 150 mm.

Protherm - úsporný systém ohrevu vody.

ECOstop - systém úspory vody.

SECUREstop - bezpečný systém proti obareniu.

Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu.

Materiál: mosadz (ovládacie rukoväte ABS plast).

Povrchová úprava: chróm.



ČO PONÚKA TERMOSTATICKÉ BATÉRIE OD FIRMY ALPI:



SÚ BEZPEČNÉ

vďaka blokácii SECUREstop nemôže voda na výstupe prekročiť teplotu 38 ° C. Teplotu je možné zvýšiť len po odblokovaní / stlačení bezpečnostného gombíka.



SÚ DVAKRÁT BEZPEČNÉ

termostatické batérie poslednej generácie majú dvojitú ochranu. Aj keď do batérie potečie veľmi teplá voda, tak sa batérie na povrchu neohrieva. To všetko vďaka systému Protherm, ktorý oddeľuje horúcu vodu od povrchu termostatické batérie.



SÚ ÚSPORNÉ

prietok horúcej vody batérií a ohriatie jej povrchu Vás zbytočne stojí peniaze. Ak máte systém Protherm usporíte čiastku za zbytočný ohrev teplej vody.



SÚ DVAKRÁT ÚSPORNÉ

funkcie ECOstop limituje prietok vody termostatickou batériou. Umožní vám ušetriť až 50% vody.



BEZPEČNÉ OVLÁDACIE PRVKY

ovládacie prvky termostatické batérie firmy ALPI sú vždy navrhované tak, aby boli pohodlné a prehľadné pre obsluhu. Jednoduchosť obsluhy spoznáte aj pri stláčaní bezpečnostných poistiek SECUREstop a ECOstop.



Hygienickosť, Praktickosť A DESIGN spoznáte pri upratovaní

pri návrhu batérií je jedným z hľadísk aj ľahká údržba. Batéria firmy ALPI nemá žiadne záhyby, ktoré sa zle ošetrujú a v ktorých sa drží špina.



Náhradné termostatická kartuša - CR-150C a náhradné keramický vršok (otváranie a zatváranie vody) - VT002 - viď súvisiaci tovar.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Sprchové batérie Alpi, najprezeranejšie produkty Alpi alebo najlacnejšie Sprchové batérie.

Reklama