Milujeme ich a často to s nimi preháňame. Snažíme sa im odolať, ale keď ich vidíme v regáli, vždy si nejaké hodíme do košíka. Reč je o sladkostiach, ktoré nás často nevedomky ovládajú. Od jedného keksíka rýchlo postupujeme k celej čokoláde a nevieme prestať. Skvelým spôsobom, ako ušetriť na obľúbených sušienkach či čokoládach, je hodiť si ich do košíka nie v kamennej predajni, ale v elektronickom obchode. Môžeme tu nájsť rovnako bohatú ponuku známych i menej známych produktov..
Belgická receptúra, obsahuje skutočné konope a zdraviu prospešné látky, excelentná a prémiová chuť horkej čokolády.
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Forastero pestovaných na Pobreží Slonoviny. Chuťový nástup je jemne orechový, potom sa rozvinú tóny ovocia a medu. Príjemný tón kvetového nektáru vzadu na jazyku.
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných z odrody Trinitario na Trinidade. Konzistencia je zamatovo hladká.
Čokoláda je chuťovo vyvážená s veľmi jemnou horkosťou a príjemnou ovocnosťou. Konzistencia je tradične veľmi jemná až zamatová a dochuť mimoriadne dlhá. Kakaové bôby pochádzajú z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Vysokopercentný - 55% - mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hlaďounká. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú ...
Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.
White Chocolate Drops sú kúsky bielej čokolády bez pridaného cukru, ktoré sú sladené len prírodným sladidlom Xylitol. Sú ideálne na pečenie cookies, muffinov, výrobu čokoládových poliev, domáceho müsli, ale hodia sa aj na ochutenie kaše alebo jogurtu.