Sójový nápoj je vhodný na prípravu raňajkového nápoja, kokteilu, kakaa, cereálnych raňajok, pudingu, polievok, omáčok, cesta a je výbornou pochúťkou do kávy a čaju. Je možné ho použiť všade tam, kde klasické mlieko - stačí pripraviť nápoj podľa návodu na prípravu. Pri používaní sa nezráža a je rýchlo ...
Organický agávový sirup sa spracováva z agáve. Listy agáve sa rozrežú a potom sa každý deň zbiera šťava, z ktorej sa špeciálnou technológiou pri teplote do 48 °C odparuje voda. Výsledný sirup má redšiu konzistenciu ako med a krásnu jantárovú farbu.
NATURAL JIHLAVA sirup kukuričný Zloženie: monosacharidy (glukóza) 19%, disacharidy (maltóza) 14%, trisacharidy 11%, vyššie sacharidy 54%. Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota: 1343 kJ / 321 kcal; tuky: 0 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 79 g; cukry: 42 g; bielkoviny: 0 g; soľ: 0 ...