Po vynájdení prvého sporáka v roku 1800 sa však aj naďalej varilo v peciach na drevo, na petrolejových a neskôr na elektrických varičoch. V roku 1833 však Jordan Mott vymyslel rúru na pečenie, ktorá využívala teplo zo spaľovania uhlia a nazval ju baseburner. Bola vyrobená z liatiny, mala valcovitý tvar a otvor v jej hornej časti bol uzavretý železným kruhom. Dnešné rúry však vyzerajú oveľa krajšie a poskytujú oveľa viac vymožeností. Pred jej zakúpením, dbajte však najmä na veľkosť, umiestnenie, spotrebu energie, hlučnosť a na jej funkcie. Dnes už totiž môžete zohnať rúru, ktorá rozmrazuje, griluje, teplovzdušne pripravuje jedlá, ba dokonca sa aj samočistí.
Serie | 8 HBG675BB1 čierna.4D horúci vzduch: perfektná distribúcia tepla pre optimálne výsledky na akejkoľvek úrovni.. AutoPilot 10: každé jedlo je perfektne pripravené vďaka 10 prednastaveným automatickým programom.. TFT.. displej s ovládaním: jednoduchá obsluha vďaka ovládaciemu prstencu a displeju ...
Vstavaná rúra parná, energetická trieda A+, objem 47 l, parné pečenie, horný ohrev, spodný ohrev, gril, ventilátor, pravý horúci vzduch, okrúhle vykurovacie teleso a rozmrazovanie, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, ochladzovací systém, studené dvere rúry, termosonda a tlmené zatváranie ...
Parná rúra s mikrovlnkou na zdravé varenie a rýchle zohrievanie so sieťovým prepojením. Veľký textový displej so senzorovým ovládaním – DirectSensorPerfektné výsledky – technológia výroby pary DualSteamRovnomerné a rýchle výsledky mikrovlnky – Quick & GentleZáruka vydarenia sa každého jedla – automatické ...
≡ AKCIA na absolútnu novinku 1. TOP model kombinovanej teplovzdušnej rúry so 100% parou SIEMENS:.//.//.Špecifikácia a parametre.Highlights.Rozmerová charakteristika.Parametre:.Kombinovaná parná rúra so senzormi pre optimálne výsledky.Spôsoby ohrevu: Bottom heat, Conventional heat, fermentation, Full ...
Rúra na pečenie s atraktívnym dizajnom v nerez. prevedení s pokrmovým tepl. a LED osvetlením. Veľký textový displej so senzorovým ovládaním – DirectSensor Najnižšia potreba čistenia – vybavenie pyrolýzou a PyroFit Mimoriadne nadýchané cestá a opekané krusty – klimatické pečenie Aby boli potraviny dokonale ...