Po vynájdení prvého sporáka v roku 1800 sa však aj naďalej varilo v peciach na drevo, na petrolejových a neskôr na elektrických varičoch. V roku 1833 však Jordan Mott vymyslel rúru na pečenie, ktorá využívala teplo zo spaľovania uhlia a nazval ju baseburner. Bola vyrobená z liatiny, mala valcovitý tvar a otvor v jej hornej časti bol uzavretý železným kruhom. Dnešné rúry však vyzerajú oveľa krajšie a poskytujú oveľa viac vymožeností. Pred jej zakúpením, dbajte však najmä na veľkosť, umiestnenie, spotrebu energie, hlučnosť a na jej funkcie. Dnes už totiž môžete zohnať rúru, ktorá rozmrazuje, griluje, teplovzdušne pripravuje jedlá, ba dokonca sa aj samočistí.
Všetko o produkte.vstavaná rúra.. kruhové výhrevné teleso.. pečenie v 3 úrovniach.. zasúvacie ovládače.. LED panel.. halogénové osvetlenie.. čistenie AquaClean.. ľahko umývateľné dvere.. objem 72 l.. max. príkon 2 990 W.. chladiaci ventilátor.Electrolux 600 PRO SteamBake EOD5H70X.S rúrou Electrolux 600 ...
S rúrou 800 AssistedCooking môžete očakávať skvelé výsledky. Potravinový teplomer sleduje vnútornú teplotu jedla a umožňuje vám zvoliť si spôsob prípravy. Keď je jedlo hotové, sám sa vypne. Teraz si môžete byť istí, že sa vám kačacie filé vždy podarí. Váš osobný profesionálny kuchár - AssistedCooking ...
Vstavaná parná rúra SteamCrispNastal čas preskúmať silu pary s rúrou SteamCrisp® série 700. Táto rúra prináša do procesu pečenia vlhkosť, čím umožňuje prípravu jedla pri nižšej teplote a zabraňuje jeho vysušeniu. Vytvára zlatisté, chrumkavé kôrky a šťavnaté vnútra.Jemné vnútri, chrumkavé vonku s rúrou ...
Naša mikrovlnná rúra s grilom série 600 je rýchlym a jednoduchým pomocníkom na prípravu väčšiny vašich obľúbených jedál. Okrem toho, že môžete robiť všetko, čo v tradičnej mikrovlnnej rúre, pridaná funkcia grilu prináša do vašej kuchyne ešte viac možností. Gril pre viac možností Máte radi toast so zapekaným ...
VSTAVANÁ RÚRA S PARNOU FUNKCIOU. Funkcia SteamBake na chutné pečenie. S funkciou SteamBake napečiete doma rovnako ako v pekárni. Vlhkosť podporuje lepšie kysnutie cesta, aby bolo vláčnejšie, a suché teplo zase vykúzli zlatistú.