Tempo-Kondela Mecki

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 7 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Predsiene

MECKI - ide o jednoduchú predsieňovú sektorovú zostavu. Vďaka svojim malým rozmerom je ideálna do jednoizbových bytov a vlastne všade, kde je potrebný každý centimeter miesta. Dodáva sa ako celok vo farbe biela/wenge alebo noce/biela. Zostava je vyrobená z DTD laminovanej dosky. Tento materiál je na ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Predsiene

Popis

MECKI - ide o jednoduchú predsieňovú sektorovú zostavu. Vďaka svojim malým rozmerom je ideálna do jednoizbových bytov a vlastne všade, kde je potrebný každý centimeter miesta. Dodáva sa ako celok vo farbe biela/wenge alebo noce/biela. Zostava je vyrobená z DTD laminovanej dosky. Tento materiál je na trhu velmi obľúbený a to kvôli jeho dobrej cenovej dostupnosti a kvalite.  V ponuke zostavy Mecki je predsieňová zostava  ktorá pozostáva z komody s malou zásuvkou a vešiakovej steny so zrkadlom a skrine.(ŠxVxH) 55x190x26.V ponuke je tiež predsieňová stena Mecki (ŠxVxH) 100 x 190 x 26 cm, ktorá pozostáva  z komody s malou zásuvkou a vešiakovej steny so zrkadlom.Materiál: DTD laminovanáFarebné prevedenie: venge/biela alebo noce/bielaRozmery:.

    .
  •  Skriňa policová 55 x 190 x 26 cm                 
  • .
  •  Vešiaková zostava 100 x 190 x 26 cm
  • .
.Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!                                                                                                                                                                                      .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Predsiene Tempo-Kondela, najprezeranejšie produkty Tempo-Kondela alebo najlacnejšie Predsiene.

Reklama