Ovocné destiláty sú alkoholickým nápojom vyrábaným destiláciou muštu z ovocných plodov alebo častí rastlín. Výber ovocia sa odvíja od toho, aký destilát chcete urobiť. Od neho následne závisí nielen chuť, ale aj vôňa.
Destilát so sladového jačmeňa, z ktorého sa získa pivný kvas a destiluje sa klasickými technológiami. Kvalita piva sa prejavuje v plnej chuti s jemnými tónmi karamelu a sladkosti. Vo vôni je výrazná, jemná a naplno sa prejavuje vôňa piva.
Kultivovaný čerešňový destilát sa nesie v znamení aromatického ovocia a vyrovnanej chuti. Tento obľúbený nápoj má svojich predkov v alpských regiónoch, kde sa mu dodnes hovorí Kirchwasser.
Baron Hildprandt je český destilát vyrobený z prvotriedneho ovocia - hrušiek, pochádzajúceho z južných Čiech. Vyznačuje sa harmonickou, jemne sladkastou ovocnou chuťou. Destilát zreje po dobu 1 roka v smaltovaných tankoch. Predtým sa 4x destiluje, aby sa zachovala pravá ovocná chuť. Tento výnimočný destilát ...
Pravá Makovická Hruškovica je vyrobená z hrušiek odrody Williams. Destilát má príjemnú vôňu hrušiek. Spracováva sa podľa tradičných receptúr. Znamenitú chuť, hladkosť, čistotu a jemnú vôňu tohto ušľachtilého destilátu iste ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. Dodá lesk príjemným rodinným stretnutiam ...
Baron Hildprandt je český destilát vyrobený z prvotriedneho ovocia - višní, pochádzajúceho z južných Čiech. Vyznačuje sa harmonickou, jemne sladkastou ovocnou chuťou. Destilát zreje po dobu 1 roka v smaltovaných tankoch. Predtým sa 4x destiluje, aby sa zachovala pravá ovocná chuť. Tento výnimočný destilát ...
Prvotriedna pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých hrušiek. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Ručná domáca malovýroba je zárukou výnimočnosti. Vyznačuje sa harmonickou, ovocnou, ľahko nasládlou chuťou.
Pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých sliviek. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Vyznačuje sa harmonickou, ovocnou, jemne sladkastou chuťou.
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA 50% Frndžalica – mýtický to nápoj slávneho zbojníka Pacha a jeho družiny, ktorý sa teraz zosobnil v podobe jedinečného destilátu z lona čarovnej slovenskej prírody. Frndžalica je pripravená pomocou klasickej destilácie spolu so zmesou čistých prírodných surovín. Jej ...
Hruškovica z dubového sudu, veľmi často označovaná ako zlatá slivovica je určite zlatý klinček každého výrobcu hruškovice. Hruškovica dostáva označenie zlatá z jedného prostého dôvodu a ten je, že získava zlatú farbu zo zrenia v dubovom, alebo inom sude. Hruškovica taktiež zo sudu získava krásnu vanilkovo ...
Slivovica z dubového sudu, ktorá sa často označuje ako zlatá slivovica je určite zlatý klinček každého výrobcu slivovice. Slivovica dostáva označenie zlatá z jedného prostého dôvodu a ten je, že získava zlatú farbu zo zrenia v dubovom, alebo inom sude. Slivovica taktiež zo sudu získava krásnu vanilkovo-drevitú ...
Hlavným poznávacím znakom čerešňovice je nezameniteľná chuť a vôňa čerstvých čerešní získaných z našich slovenských sadov a záhrad. Vychutnajte si tento vzácny a výnimočný destilát.
Novinka z dielne Vanapo - Makovický destilát z višní. Kvalitu pravých Makovických destilátov vo Vanapo dosahujú vďaka tradičnej tehnológii pálenia, tradičnej technológií prípravy kvasu z kvalitného ovocia a tradičným spôsoboom pálenia. Makovické destiláty 52 % sú charakteristické kvôli najzákladnejšiej ...
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA SUROVÁ 65% Mocný obilný destilát, pripravený na vyzrievanie v dubových sudoch, v ktorých po rokoch získa šmrnc a noblesu. Jej SUROVÁ chuť je tajomná a silne hrejivá, sladová až medová, s vôňou ražného chleba so stopami lieskovcov a sladkých mandlí. S drsným obilno-chlebovým ...
Hruškovica Williams kóšer je ovocný destilát, ktorý sa vyznačuje jemnou ovocnou chuťou a typickou vôňou hrušiek. Dôvodom je práve odroda Williams, z ktorej sa destilát pripravuje. Hruškovicu je na rozdiel od slivovice vhodné konzumovať mierne vychladenú, lebo tak docielite plného rozvinutia vône aj chuti.
Prvotriedna pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých marhúľ. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Vyznačuje sa harmonickou jemne sladkastou ovocnou chuťou.
Kappa Pisco produkuje rodina Marnier Lapostelle, ktorá je známa aj tým, že nám priniesla dôležitý Grand Marnier a tiež dováža jemné Čillské vína. Práve toto spojenie s Čile rozlišuje Kappu od ostatných piscos, ktoré sú prevažne vytvorené v Peru. Podľa príbehu je Kappa Pisco pomenovaný podľa konštelácie ...