Ovocné destiláty sú alkoholickým nápojom vyrábaným destiláciou muštu z ovocných plodov alebo častí rastlín. Výber ovocia sa odvíja od toho, aký destilát chcete urobiť. Od neho následne závisí nielen chuť, ale aj vôňa.
Tento osviežujúci destilát je vyrobený z dobre vyzretých a čerstvých broskýň a vyznačuje sa ich príjemnou a čistou arómou. Po tradičnom náročnom spôsobe pálenia broskýň, pod dohľadom našich skúsených odborníkov, sa získava veľmi jemná a cenná pálenka. Výsledkom je číry produkt so znamenitou chuťou broskýň, ...
Zámocká hruškovica Baron Hildprandt 50 % z rodinnej pálenice Františka Hildprandta v Blatnej bola vyrobená zo starostlivo vyberaného ovocia z južného Česka. Pre dosiahnutie ultra čistej a jemnej chuti s poctivým 50 % obsahom alkoholu prešla Hruškovica Baron Hildprandt najskôr trojitou destiláciou a následne ...
Baron Hildprandt Třešňovice 50 % je trikrát destilovaná, ultra čistá a jemná česká čerešňovica. Páli sa zo starostlivo vyberaného ovocia z južného Česka, ktoré stojí za jej výnimočnou a vyváženou chuťou. Po vypálení sa necháva ešte ďalší rok odpočívať v smaltovaných tankoch, čo ešte viac podčiarkuje ...
Baron Hildprandt je český destilát vyrobený z prvotriedneho ovocia - hrušiek, pochádzajúceho z južných Čiech. Vyznačuje sa harmonickou, jemne sladkastou ovocnou chuťou. Destilát zreje po dobu 1 roka v smaltovaných tankoch. Predtým sa 4x destiluje, aby sa zachovala pravá ovocná chuť. Tento výnimočný destilát ...
Marhuľovica je svieži, letný 100% destilát, charakteristický svojou jemnou sladkastou vôňou čistého plodu, keďže všetky kúsky ovocia sa pred spracovaním ručne odkôstkujú.
Kultivovaný čerešňový destilát sa nesie v znamení aromatického ovocia a vyrovnanej chuti. Tento obľúbený nápoj má svojich predkov v alpských regiónoch, kde sa mu dodnes hovorí Kirchwasser.
Destilát so sladového jačmeňa, z ktorého sa získa pivný kvas a destiluje sa klasickými technológiami. Kvalita piva sa prejavuje v plnej chuti s jemnými tónmi karamelu a sladkosti. Vo vôni je výrazná, jemná a naplno sa prejavuje vôňa piva.
Tradičný špičkový destilát z odrody Bystrická, ktorá sa vytratila z našich sadov kvôli chorobe šárka sliviek. Ručne oberané, triedené a odkôstkované plody spod vyhasnutej sopky Vihorlat, kde táto choroba nezasiahla, sa veľmi citlivo destilujú, aby vynikli všetky chute a vône tejto vzácnej odrody.
Destilát, pochádzajúci výlučne z ušľachtilých odrôd hrušiek Conferencia a Williams. Precízny výber a spracovanie ovocia a dôsledný technologický postup pri destilácii zachováva v destiláte všetky atribúty plne vyzretého ovocia.
Pravá Makovická Hruškovica je vyrobená z hrušiek odrody Williams. Destilát má príjemnú vôňu hrušiek. Spracováva sa podľa tradičných receptúr. Znamenitú chuť, hladkosť, čistotu a jemnú vôňu tohto ušľachtilého destilátu iste ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. Dodá lesk príjemným rodinným stretnutiam ...
Baron Hildprandt je český destilát vyrobený z prvotriedneho ovocia - višní, pochádzajúceho z južných Čiech. Vyznačuje sa harmonickou, jemne sladkastou ovocnou chuťou. Destilát zreje po dobu 1 roka v smaltovaných tankoch. Predtým sa 4x destiluje, aby sa zachovala pravá ovocná chuť. Tento výnimočný destilát ...
Prvotriedna pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých hrušiek. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Ručná domáca malovýroba je zárukou výnimočnosti. Vyznačuje sa harmonickou, ovocnou, ľahko nasládlou chuťou.
Pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých sliviek. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Vyznačuje sa harmonickou, ovocnou, jemne sladkastou chuťou.
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA 50% Frndžalica – mýtický to nápoj slávneho zbojníka Pacha a jeho družiny, ktorý sa teraz zosobnil v podobe jedinečného destilátu z lona čarovnej slovenskej prírody. Frndžalica je pripravená pomocou klasickej destilácie spolu so zmesou čistých prírodných surovín. Jej ...
Hruškovica z dubového sudu, veľmi často označovaná ako zlatá slivovica je určite zlatý klinček každého výrobcu hruškovice. Hruškovica dostáva označenie zlatá z jedného prostého dôvodu a ten je, že získava zlatú farbu zo zrenia v dubovom, alebo inom sude. Hruškovica taktiež zo sudu získava krásnu vanilkovo ...
Slivovica z dubového sudu, ktorá sa často označuje ako zlatá slivovica je určite zlatý klinček každého výrobcu slivovice. Slivovica dostáva označenie zlatá z jedného prostého dôvodu a ten je, že získava zlatú farbu zo zrenia v dubovom, alebo inom sude. Slivovica taktiež zo sudu získava krásnu vanilkovo-drevitú ...
Novinka z dielne Vanapo - Makovický destilát z višní. Kvalitu pravých Makovických destilátov vo Vanapo dosahujú vďaka tradičnej tehnológii pálenia, tradičnej technológií prípravy kvasu z kvalitného ovocia a tradičným spôsoboom pálenia. Makovické destiláty 52 % sú charakteristické kvôli najzákladnejšiej ...
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA SUROVÁ 65% Mocný obilný destilát, pripravený na vyzrievanie v dubových sudoch, v ktorých po rokoch získa šmrnc a noblesu. Jej SUROVÁ chuť je tajomná a silne hrejivá, sladová až medová, s vôňou ražného chleba so stopami lieskovcov a sladkých mandlí. S drsným obilno-chlebovým ...