Steba Sous Vide SV 50

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ostatné kuchynské spotrebiče

POPIS Univerzálny ponorný varič SV 50 od nemeckého výrobcu Steba je výborným pomocníkom pri varení metódou Sous Vide. Sous vide je v podstate pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote, počas ktorého sa v pokrme zachováva maximum šťavy, chuti a vône a tiež zdraviu prospešných látok. Mäso varené metódou ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Ostatné kuchynské spotrebiče

Popis

POPIS
Univerzálny ponorný varič SV 50 od nemeckého výrobcu Steba je výborným pomocníkom pri varení metódou Sous Vide. Sous vide je v podstate pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote, počas ktorého sa v pokrme zachováva maximum šťavy, chuti a vône a tiež zdraviu prospešných látok. Mäso varené metódou Sous-Vide je mäkké, krehké a šťavnaté. S týmto ponorným varičom môžete variť ako šéfkuchári z najlepších reštaurácií aj vy. Varič môžete používať v akejkoľvek nádobe, ktorá je hlboká viac ako 15 cm. Telo variča je vyrobené z nerezovej ocele. Informácie o aktuálnej teplote vám ukáže LCD displej. Môžete si nastaviť časovač až na 99 hodín a presná regulácia teploty zaistí, vždy správnu teplotu pre daný typ varenia. Univerzálny varič Steba je mobilný, skladný a jednoducho použiteľný
špecifikácie
Rozmery vonkajšie (v x š x h): 37,5 x 8 x 10,5 cm
Rozmery balenia (v x š x h): 40 x 10 x 12 cm
Hmotnosť prístroja: 1,1 kg
Hmotnosť balenia: 1,2 kg
Príkon: 800 W
Typ variča: ponorný
Cirkulácia vody: 0,8 l / min
Časovač: až 99 h
Materiál: nerezové telo, odolný plast
Farba: čierna, nerezová
VÝHODY A NEVÝHODY








Metóda varenia SousVide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teplory. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Ponorný varič je skladný a prenosný.
Môžete ho používať v akejkoľvej nádobe hlbokej aspoň 15 cm.
Aktuálny stav teploty na LCD displeji, presná regulácia teploty, časovač.






Vyšša cena.




PRAKTICKÉ RADY
Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.
Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.

Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.












Ochutiť

 
Zavákuovať
 
Zľahka variť



Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi…

Reklama

Reklama