Aby po varení a smažení nezostali v kuchyni nepríjemné pachy a pary, musíme používať digestory. Obzvlášť dôležité sú v prípade, ak máme kuchyňu otvorenú a prepojenú napríklad s obývačkou. Na trhu dnes môžeme nájsť komínové, ostrovčekové, vstavané, závesné a ďalšie odsávače pár, z ktorých ideálny typ si vyberáme podľa konkrétnych požiadaviek. Výkon digestora by mal byť tým väčší, čím väčšia je miestnosť, dôležitá je aj hlučnosť a veľkosť odsávača. Všeobecne platí, že lepší je väčší a širší model.
Digestor – pod skrinku, šírka 60cm, nerez, max. výkon 166m3/h, 3 rýchlosti, mechanické tlačidlové ovládanie, kovové sendvičové tukové filtre, možnosť práce v odťahovom aj recirkulačnom režime, výstupný priemer 120mm, osvetlenie 1×28W žiarovka E14 s halogénovou vložkou, spätná klapka Máte v kuchyni nedostatok ...