Samsung Galaxy A51

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 11 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Mobilné telefóny

Samsung Galaxy A51 A515F Dual SIM Samsung Galaxy A51 – AWESOME smartfón pre nikdy sa nekončiacu zábavuVychutnajte si špičkový displej Infinity-O Obľúbené filmy, videá alebo hry si teraz na mobile vychutnáte ako nikdy predtým. So ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Mobilné telefóny

Popis

Samsung Galaxy A51 A515F Dual SIM

 


Samsung Galaxy A51 – AWESOME smartfón pre nikdy sa nekončiacu zábavu



Vychutnajte si špičkový displej Infinity-O

Obľúbené filmy, videá alebo hry si teraz na mobile vychutnáte ako nikdy predtým. So 6,5" veľkým displejom Infinity-O s technológiou Super AMOLED a minimálnym rámikom vám mobilný telefón Samsung Galaxy A51 poskytne pestrú paletu zážitkov v živých farbách a vo vysokom rozlíšení FHD+. Displej je zasadený do hladkého a elegantného tela telefónu s ergonomickým dizajnom, ktorý uľahčuje držanie a manipuláciu so smartfónom.



Štvornásobný fotoaparát na každú situáciu

Profesionálna fotografická výbava Samsung Galaxy A51 so štyrmi objektívmi je pripravená vyfotografovať špičkové snímky za každej situácie. S hlavným 48 Mpx fotoaparátom zachytíte ostré a čisté fotografie vo dne v noci, zatiaľ čo s 12 Mpx ultraširokouhlým objektívom so 123° uhlom záberu zvečníte panorámy vyrážajú dych presne tak, ako ich sami vidíte. Pôsobivo detailné snímky môžete očakávať od 5 Mpx makro fotoaparátu, a ak chcete, aby fotografovaný objekt zo záberu viac vystúpil, použite 5 Mpx Depth fotoaparát s efektom živého zaostrenia. O obsah vašich instagramových príbehov sa postará 32 Mpx predný fotoaparát s funkciou Selfie focus, ktorá jemne rozmaže pozadie, takže vaša selfie dokonale vynikne.



Zachyťte svet v širšej perspektíve

S 12 Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom budete mať celý svet ako na dlani, spolu s hlavným 48 Mpx fotoaparátom dokážete odfotografovať prírodné aj mestské dominanty a panorámy v oslnivej kvalite, a to vo dne i v noci.



Pôsobivé makrofotografie

Fotografujte zväčšené snímky s detailmi, ktoré ste so smartfónom doteraz nemohli zachytiť. V kombinácii s efektom bokeh 5 Mpx makro fotoaparát umožní fotografovať živo pôsobiace snímky s ohromujúcimi detailmi.



Profesionálne videá bez chvenia

Nemáte pri sebe svoju akčnú kameru? Nevadí. Mobilný telefón Galaxy A51 ju dokáže nahradiť ľavou zadnou vďaka funkcii Superstabilizácia obrazu. Súhra ultraširokouhlého fotoaparátu a prediktívneho softvéru zaručí vždy dokonale plynulé video.



Dodajte svojim snímkam hĺbku

Vytvorte na vašej snímke trendy hĺbku a plastickosť snímaného obrazu. Depth fotoaparát s 5 Mpx vám umožní upravovať hĺbku pozadia fotografie pri, aj po snímaní. Môžete sa tak zbaviť rušivých prvkov na fotografii a zároveň dostať fotografovaný objekt viac do popredia.



Oslobodzujúci výkon telefónu Galaxy A51

Mobilný telefón Samsung Galaxy A51 disponuje výkonom, s ktorým si vychutnáte plynulý multitasking a zábavu bez limitov. Bleskový osemjadrový procesor a 4 GB RAM poskytnú neobmedzenú voľnosť zabávať sa vo vašom smartfóne so všetkým, čo máte radi. Interné úložisko s veľkosťou 128 GB umožní dostatok priestoru na všetky vaše fotografie, filmy alebo hry, navyše ho môžete rozšíriť aj o ďalších 512 GB pomocou micro SD karty. Novú úroveň mobilného gamingu spoznáte s funkciami Game Booster a Frame Booster. Prvá funkcia zaznamenáva vyťaženie smartfónu a podľa toho upravuje mieru využitia batérie, pamäte alebo stupeň teploty, zatiaľ čo Frame Booster sa sústredí na sprostredkovanie dokonale plynulého grafického zážitku pri hraní aj tých najnáročnejších hier. Aby ste sa mohli bez prerušenia zabávať dlhé hodiny, je smartfón A51 vybavený veľkokapacitnou 4 000 mAh batériou s rýchlym 15 W nabíjaním, ktoré vás pohotovo vráti do hry.



Zabezpečenie je vždy na prvom mieste

S optickou čítačkou odtlačkov prstov zabudovanou v displeji telefónu si môžete byť istí, že sa do vášho telefónu dostanete iba vy. Rýchlo a jednoducho. Toto zabezpečenie je navyše podporené robustnou bezpečnostnou platformou Samsung Knox, ktorá je súčasťou telefónu na hardvérovej a softvérovej úrovni už od prvého zapnutia a chráni vaše dáta pred malvérom a ďalšími hrozbami.

 

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Mobilné telefóny Samsung, najprezeranejšie produkty Samsung alebo najlacnejšie Mobilné telefóny.

Reklama