Lego Mindstorms - EV3 31313

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Lego stavebnice

Stavebnice LEGO Mindstorms sú určené pre všetkých milovníkov modernej techniky. Mindstorms kombinuje inteligentné kocku s mikropočítačový mozgom, početnými senzormi a programovým softvér s jednoduchým použitím typu "ťahaj a pusť". Umožní zostavovať a programovať roboty, ktorí vás budú počúvať. Veľkou ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Lego stavebnice

Popis

Stavebnice LEGO Mindstorms sú určené pre všetkých milovníkov modernej techniky. Mindstorms kombinuje inteligentné kocku s mikropočítačový mozgom, početnými senzormi a programovým softvér s jednoduchým použitím typu "ťahaj a pusť". Umožní zostavovať a programovať roboty, ktorí vás budú počúvať. Veľkou prednosťou LEGO Mindstorms je možnosť jednotlivé modely prestavať v inej roboty. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Mindstorms EV3 predstavuje kombináciu univerzálnosti stavebného systému LEGO a najvyspelejších technológií. Vami stvorenia a ovládanie roboti budú chodiť, hovoriť, myslieť a robiť všetko, čo vás len dokáže napadnúť.
Krok za krokom podľa 3D návodu zostavte rôzne roboty a všetky ich oživte cez jednoduché, intuitívne a na ikonách založené programovacie rozhranie. V krabici je aj diaľkový ovládač. Môžete sa pustiť do náročných predprogramovaných misií alebo si stiahnuť bezplatnú aplikáciu a dávať svojmu robotovi príkazy cez inteligentný diaľkový ovládač. Revolúcia robotov LEGO Mindstorms EV3 práve začala!



Počet dielikov: 601
Odporúčaný vek: 10 +

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Lego stavebnice Lego, najprezeranejšie produkty Lego alebo najlacnejšie Lego stavebnice.

Reklama