Lego Elves - Ragana a čarovný temný hrad 41180

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Lego stavebnice

LEGO Elves 41180 Ragana a čarovný temný hrad, výrobca LEGO. Preskúmaj strašidelný hrad a zachráň mláďa dračej princeznej! Pridaj sa k Naide a Aire na ich výprave za preplazením sa do Čarovného temného hradu a vyhraj súboj s Raganou! Nájdi správnu cestu do hradu a nájdi, kde robí Ragana svoje elixíry. ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Lego stavebnice

Popis

LEGO Elves 41180 Ragana a čarovný temný hrad, výrobca LEGO. Preskúmaj strašidelný hrad a zachráň mláďa dračej princeznej! 

  • Pridaj sa k Naide a Aire na ich výprave za preplazením sa do Čarovného temného hradu a vyhraj súboj s Raganou! Nájdi správnu cestu do hradu a nájdi, kde robí Ragana svoje elixíry. Pomôž Naide a Aire prekabátiť ju, a potom ju zamkni v hradných pivniciach. Preskúmaj monumentálny hrad, ale na svojej ceste dávaj pozor na pasce. Získaj krásne a vzácne dračie vajíčko s malou dračou princeznou, kým sa Ragane podarí utiecť!
  • bsahuje 3poschodový hrad s otváracími dverami, padacími dverami do pivnici, sklápacím mostom, obývacou izbou a krbom na prízemí a spálňou a posteľou s tajným úkrytom.
  • Obsahuje posteľ na strome pre Jynxa, zástavy hradu, skrášľovaciu miestnosť so zrkadlami pre Raganu a Jynxa a skrášľovacie výrobky.
  • Medzi doplnkami nájdeš Knihu drakov, presýpacie hodiny, špeciálne kapucne a kapucňu pre Naidu a Airu, mapu, 4 fľaštičky, 3 čerešne, kefu na vlasy, pochodeň, zrkadielko, 2 kocky s motívom sushi, pohár, kúzelnú palicu, misku s vodou, umývadlo, mydlo, zrkadlo, kotlík, tabuľku čokolády, list a recept na elixír.
  • Obsahuje 3 minibábiky Ragany, Naidy a Airy, navyše malú dračiu princeznú Estari a zlého kocúra Jynxa.
Počet dielikov 1014, počet figúrok 3Pre deti od 8 rokov

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Lego stavebnice Lego, najprezeranejšie produkty Lego alebo najlacnejšie Lego stavebnice.

Reklama