Lego Boost 17101

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 4 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Lego stavebnice

Vylepši svoj zážitok z hrania sa s LEGO® stavebnicou o ďalšiu úroveň pomocou úžasného Tvorivého boxu LEGO BOOST. Vytváraj a programuj interaktívne motorizované roboty, modely a výtvory s technológiami snímania vzdialenosti, farby a náklonu. Oživ svoje LEGO® výtvory s úžasnou stavebnicou LEGO BOOST Tvorivý ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Lego stavebnice

Popis

Vylepši svoj zážitok z hrania sa s LEGO® stavebnicou o ďalšiu úroveň pomocou úžasného Tvorivého boxu LEGO BOOST. Vytváraj a programuj interaktívne motorizované roboty, modely a výtvory s technológiami snímania vzdialenosti, farby a náklonu. Oživ svoje LEGO® výtvory s úžasnou stavebnicou LEGO BOOST Tvorivý box, ktorá predstavuje zábavný a jednoduchý spôsob, ako sa váš 7 a viacročný staviteľ môže naučiť základom programovania, inžinierstva a robotiky. Stačí si vybrať jeden z 5 modelov ponúkaných so sadou BOOST, stiahnuť si bezplatnú a jednoducho používateľnú aplikáciu a vrhnúť sa do toho! Vyskúšaj Robota Vernieho – pohyblivého a hovoriaceho robota, M.T.R.4 (multifunkčné vozidlo 4) – masívne všestranné vozidlo so 4 rozličnými pripájacími nástrojmi vrátane pružinového vystreľovača, Gitaru4000 – hudobný nástroj so špičkovými zvukovými efektmi, Mačku Frankie – interaktívne domáce zvieratko, ktoré sa hrá, pradie a prejavuje svoju náladu, alebo Autokonštruktéra – automatickú výrobnú linku, ktorá dokáže vytvárať ozajstné miniatúrne LEGO modely! Priveď svoje výtvory k životu s pomocou intuitívneho programovacieho na ikonách založeného rozhrania aplikácie a splň kopu úžasných úloh vytvorených pre každý z modelov. S LEGO BOOST sa deti učia o slučkách a premenných, zlepšujú svoje vedecké, technologické, inžinierske a matematické schopnosti, ako aj kreatívne riešenie problémov, a rozvíjajú svoju predstavivosť pri prepínaní medzi vedenou a otvorenou hrou. Aplikácia LEGO BOOST je dostupná pre vybrané zariadenia iOS, Android a Kindle. Zoznam všetkých kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck. Táto aplikácia ponúka pravidelné aktualizácie s novými výzvami a programovacími možnosťami určenými na podporu spoločnej hry.

  • Zahŕňa LEGO® motorizované stredisko, prídavný motor a snímač farieb a vzdialenosti, ako aj 840 LEGO dielikov.
  • Naprogramuj Robota Vernieho tak, aby tancoval, strieľal na cieľ, beatboxoval, používal hokejku či sa hral.
  • Postav M.T.R.4 (multifunkčné vozidlo 4) a vyber si z ponuky nástrojov a možností úprav, ktoré ti pomôžu splniť misie či bojovať proti iným vozidlám.
  • Nauč sa ako zaspievať pesničku a zahviezdiť s Gitarou4000.
  • Staraj sa o svojho domáceho miláčika - Mačku Frankie. Uisti sa, že ho kŕmiš tým správnym jedlom, pretože by sa mohol rozhnevať!
  • Zostroj, naprogramuj a ovládaj Autokonštruktér, ktorý vyrába skutočné miniatúrne LEGO® modely.
  • Stavaj a programuj roboty a modely, a dokonči viac ako 60 napínavých aktivít zahrnutých v aplikácii LEGO® BOOST, ktorá je dostupná pre vybrané zariadenia iOS, Android a Kindle. Zoznam všetkých kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck.
  • Skutočné programovanie transformované do intuitívneho a ľahko použiteľného programovacieho rozhrania s funkciou "presunúť a pustiť", vhodné pre všetkých vo veku 7 a viac rokov. Učí o slučkách a premenných a rozvíji ako vedecké, technologické, inžinierske a matematické schopnosti staviteľov, tak ich tvorivé riešenie problémov a predstavivosť vďaka prepínaniu medzi vedenou a otvorenou hrou.
  • Výzvy krok za krokom vhodné pre začiatočníkov, vďaka ktorým sa malí stavitelia budú zlepšovať a trénovať svoje programovacie zručnosti.
  • Kombinuj so stavebnicou LEGO® City 60194 Polárne prieskumné nákladné auto, vďaka čomu budeš môcť vozidlo riadiť a ovládať. Použi aplikáciu na ovládanie vysokozdvižného vozíka, preskúmaj vzorky pomocou senzora farieb, pomôž veľrybe naspäť do vody a ešte oveľa, oveľa viac – čaká ťa ten najlepší interaktívny zážitok.
  • Kombinuj so stavebnicou LEGO® NINJAGO® 70652 Nositeľ búrky a osloboď Bleskového draka! Použi aplikáciu na ovládanie obávaného tvora, strieľaj, vytvor farbu snímajúce katapultovacie.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Lego stavebnice Lego, najprezeranejšie produkty Lego alebo najlacnejšie Lego stavebnice.

Reklama