Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
FORGED VG10 - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...
FORGED VG10 - kuchársky nôž 20,5 cm s koženým púzdrom. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni a nepostradateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale aj ideálny na jemné nasekanie byliniek. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ...
FORGED Katai - univerzálny nôž 12,5 cm. Menšia verzia kuchárskeho noža. Ideálny na krájanie zeleniny alebo menších kúskov mäsa. Vďaka úzkej čepeli dokáže rezať veľmi presne. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované v 5 vrstvách japonskej ...
Čepeľ tohto noža je ideálna pre velké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. dĺžka čepele 26 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 14 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Nôž na tvrdé syry je vybavený vidlicovou špičkou pre pohodlnejšie servírovanie. Ostrá čepeľ umožňuje presné porciovanie. Čepeľ je vyrobená z vysokouhlíkovej nerezovej ocele. Dĺžka čepele 14 cm.
Nôž je vhodný na mäkké syry ako sú: Brie, Camembert, Roquefort. Čepeľ je vyrobená z vysokouhlíkovej nerezovej ocele. Otvory v čepeli zabraňujú kúskom syra v prilepení sa na ostrie noža. Dĺžka čepele 14 cm.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža.
Súprava nožov na steak kolekcie Gourmet, ktoré sú balené spoločne v darčekovom balení. 4 kusy - Nôž na steak 12 cm Wüsthof Classic 4050.
Tento nôž je vhodný na vykostenie kuraťa alebo šunky aj orezávanie tuku a šliach. Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov, Dĺžka čepele 14 cm, Rada: Classic Ikon, Prevedenie: Kované nože.
Rukoväť: ergonomicky tvarovaná pre bezpečné, pohodlné uchopenie.VLASTNOSTI A FUNKCIE..Vysoko kvalitná nerezová oceľ (X30Cr14, tvrdosť cca 52 HRC)..Čepeľ je ručne nabrúsená a opatrená značkou kvality..Jednoduché zaostrovanie..Rukoväť: zo syntetických vlákien (ABS).Balené vo farebnej darčekovej krabičke...TECHNICKÉ ...
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostrie ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu.Japonský nôž na pečivoDamascénska oceľ z japonskej ...
Tradičný nôž, ktorý je vyhľadávaný amatérskymi kuchármi i profesionálmi.
POPIS .Sada nožov Fiskars z kolekcie Edge zahŕňa 5 nožov a prakticky drevený blok na nože v čiernej farbe. Čepele nožov sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s tvrdosťou 53 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Čepele so zužujúcimi čepelami zaisťuje dlhotrvajúcu ostrosť. Nože Fiskars Edge predstavujú ...