Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Výborný nôž pre šéfkuchára. Kované nerezové prevedenie s nitovanou ergonomickou plastovou rukovätou, zaoblené okraje pre perfektné držanie noža, čepel BestCut X55 kovaná z jedného kusu ocele, dlhá trvácnost ostria, čierna farba, dlžky cepelí: 20, 23, 25 cm.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre velké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. dĺžka čepele 18 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Kuchársky nôž WUSTHOF Classic Ikon Creme so svojou dĺžkou čepele 12 cm zastane v kuchyni menšie až stredné práce. Pokrájať paradajku, uhorku alebo papriku nie je problém. Potrebujete špikovať mäso? Vezmite na to tento nôž. Podobne ako pri iných sériách nožov od firmy WUSTHOF, aj táto rada má čepele z ...
Kuchársky nôž Wüsthof Classic 1030100116 vhodný na všestranné využitie v kuchyni - krájanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, sekanie byliniek. Čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z ocele X50CrMoV15. Rukoväť je z čierneho robustného plastu, pevne prinitovaná k čepeli. Dĺžka čepele: 160 mmMateriál čepele: ...
Tento kuchársky nôž Wüsthof Classic 16 cm je podobný "bežnému" kuchárskemu noži Wüsthof Classic. Hlavným rozdielom medzi týmito dvoma nožmi je výbrus. Zatiaľ čo "bežný" nôž má ostrie zakončené širšou časťou, ktorá pripomína záštitu, tento model má výbrus po celej dĺžke a viete tak využiť celú čepeľ. ...
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 14 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. dĺžka čepele 20 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
nôž vhodný k vykosteniu kuraťa alebo šunky aj orezávaniu tuku a šliach. Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov. Filetovanie krehkých rýb aj príprava carpaccia je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou. dĺžka čepele 16 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Súprava nožov na steak kolekcie Gourmet, ktoré sú balené spoločne v darčekovom balení. 4 kusy - Nôž na steak 12 cm Wüsthof Classic 4050.
Extra ostrá čepeľ je nutnosťou nielen pre rezanie Vašich obľúbených steakov, ale aj pre všetky druhy mäsových pokrmov.
Nôž WUSTHOF Classic Ikon s dĺžkou 12 cm pre drobné práce v kuchyni, napríklad lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Jeho rozmery z neho robia nenahraditeľného pomocníka v kuchyni. Podobne ako pri iných sériách nožov od firmy WUSTHOF, aj táto rada má čepele z ocele X50CrMoV15. Táto nerezová oceľ odolá ...
Čínsky kuchársky nôž je vhodný pre krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky. Dĺžka čepele 20 cm, vysoko kvalitná nerezová oceľ, leštené ostrie pre mimoriadnu ostrosť. Prepracované rukoväte, pohodlná a bezpečná manipulácia, úplne hygienický. Čínske kuchárske nože sú špeciálne navrhnuté pre ...
Pre presné filetovanie ryýb, zveriny aj mäsa. Unikátny, flexibilný tvar čepele je funkční ako v kuchyni, tak aj vonku v rybárskom a loveckom prostredí. dĺžka čepele 18 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Vylepšený tradičný nôž, ktorý je vyhľadávaný amatérskymi kuchármi i profesionálmi.
FORDEG VG10 - nôž na chlieb 20,5 cm. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálne aj pre krájanie väčších kusov zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...
FORGED VG10 - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ...