Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
FORGED Olive - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. ...
Výborný nôž pre šéfkuchára. Kované nerezové prevedenie s nitovanou ergonomickou plastovou rukovätou, zúbkovaná čepel vhodná pre ryby a tvrdé kôrky, zaoblené okraje pre perfektné držanie noža, čepel BestCut X55 kovaná z jedného kusu ocele, dlhá trvácnost ostria, čierna farba, dlžka čepele 25 cm.
Tradičný nôž, ktorý je vyhľadávaný amatérskymi kuchármi i profesionálmi.
Tento profesionálny obojstranný thajský nôž je vyrobený z kvalitnej ocele, ktorá dlho drží ostrosť. Jedna časť čepele je ohybná. Odporúčajú ho profesionáli. Vyrobené v Nemecku.
Kuchársky nôž G 8670 Giesser Messer. Kované nerezové prevedenie s nitovanou ergonomickou plastovou rukovätou, zaoblené okraje pre perfektné držanie noža, čepel BestCut X55 kovaná z jedného kusu ocele, dlhá trvácnost ostria, čierna farba, dĺžky čepelí: 15, 20, 25 cm.
Kľúčový kuchynský nôž na krájanie, sekanie či kockovanie všetkých druhov potravin.
Super Slicer. Skutočne profesionálny nôž, vďaka ktorému bude rezanie a krájanie tak prekvapivo jednoduché. Ostrie ponúka extra šírku ideálnu pre veľké bochníky chleba. Vlnky na čepeli sú opačne orientované ako pri noži na chlieb a zabezpečujú čistý rez.
Extra ostrá čepeľ je nutnosťou nielen pre rezanie Vašich obľúbených steakov, ale aj pre všetky druhy mäsových pokrmov.
Klasický špikovací nôž Wüsthof Classic na krájanie, šúpanie a dekorovanie ovocia a zeleniny, aj na špikovanie mäsa. Má úzku špicatú čepeľ s hladkou hranou z ocele X50CrMoV15 dlhú 12 cm. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu.
Čepeľ vyrobená z vysoko kvalitnej ocele z chróm-molybdénu dvojitá rukoväť Silná a stabilná rezná hrana Na krájanie veľkých syrov alebo kúskov syra. Dobrý prenos energie cez ergonomické rukoväte a tvar čepele.
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie paprík. Dĺžka: 76/155 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených ...