Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
POPIS .Sada nožov Fiskars z kolekcie Edge zahŕňa 5 nožov a prakticky drevený blok na nože v čiernej farbe. Čepele nožov sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s tvrdosťou 53 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Čepele so zužujúcimi čepelami zaisťuje dlhotrvajúcu ostrosť. Nože Fiskars Edge predstavujú ...
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny.
Kuchynský nôž Wüsthof CLASSIC a tenšia čepeľ dlhá 20 cm s hladkou hranou z chróm-molybdén-vanádovej ocele X50CrMoV15. Rukoväť je z čierneho plastu, s celokovovým jadrom. Vhodný na sekanie byliniek, krájanie mäsa, rýb, zeleniny a ovocia. Pre profesionálov aj hobby kuchárov.
Vrúbkovaná čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny.
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japonštine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí na na "liatu" a "zvarovú". ...
Tranžírovacia súprava 2-dielna s drevenými rukoväťami. Súprava pozostáva z kuchárskeho noža s dĺžkou čepele 19 cm;a kuchynskej vidlice s dĺžkou 15 cm. Súprava obsahuje: ; 1. kuchársky nôž 5.2000.19 ; 2. kuchynská vidlica 5.2100.15.
FORGED VG10 - mäsiarsky nôž 25,5 cm Mäsiarsky nôž. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa. Rad VG10 patrí vo svete nožov ...
Táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné ...
Tento nôž je vhodný na vykostenie kuraťa alebo šunky aj orezávanie tuku a šliach. Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov, Dĺžka čepele 14 cm, Rada: Classic Ikon, Prevedenie: Kované nože.
FORGED Katai - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
FORGED Katai - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Unikátny kuchársky nôž Chai Dao kovaný z jedného kusu špeciálne tvrdenej vysokouhlíkovej ocele pre vynikajúcu pevnosť. Dokonalé vyváženie noža spolu s inovatívnym dizajnom čepele a rukoväte Vám umožní pohodlnú prácu a jednoduché krájanie všetkých potravín. Mierne zakrivenie čepele činí Chai Dao ideálnym ...
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža.
Nôž s vrúbkovaným ostrím na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež aj na krájanie tort.
Nôž s vrúbkovaným ostrím na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež aj na krájanie tort.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 17 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Nakiri nôž je všestranným nožom pre krájanie zeleniny a ovocia, tvrdého aj mäkkého. Tvar čepele má pôvod v Japonsku. Vďaka tenkej čepeli je obzvlášť vhodný na krájanie jemných plátkov. Priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli noža. Dĺžka čepele 17 cm.