Urýchľujú varenie a sú šikovnými pomocníkmi v každej kuchyni. Reč je o kuchynských mlynčekoch, ktoré za vás urobia polovicu roboty, či už potrebujete zomlieť mak do koláča alebo mäso do fašírky. Pri ich výbere sa stretnete s manuálnymi i automatickými typmi, lacnejšími i drahšími, ale dôležitú úlohu pri rozhodovaní zohrávajú kvalitné materiály a poskytnuté funkcie. Pri mlynčekoch na mäso si všímajte hrúbku mletia, pri mlynčekoch na kávu zase spôsob mletia. V ponuke sú aj mlynčeky na obilie.
Profesionálny automatický fresh mlynček na kávu Remidag MST-64P EV červený s plochými mlecími kameňmi s Ø 64 mm a automatickým chladiacim ventilátorom. Telo mlynčeka je vyrobené z hliníka a ocele. Tento mlynček patrí do skupiny „fresh mlynčekov“, čo znamená, že melie priamo do páky kávovaru. Vďaka svojej ...