Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
2010. JIDLO PRO LASKU SVUDNE A LEHKE je smyslne, lehke a rozkosnicky lakave. Pochoutky pro dva zamilovane, podnetne a posilnujici, rozpalujici, osvezujici. < br/>.
The ultimate barbecue cookbook Fire up the charcoal, grab the tongs and discover how to use smoke, spice and sizzle to mouth-watering effect with Barbecue. Try rubs, mixes, marinades and finger-licking barbecue recipes from around the globe. Over 150 tasty meals include cardamom chicken tikka, prawns ...
Knihu Dar od mistrů čínské kuchyně (Long Walter) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Knihu Od pondělí do pátku (Jana Vašáková) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Odmerovanie surovín bez váženia.Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času.Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti.Múčniky, cukrovinky, dezerty, ovocné peny a poháre, sladké knedličky.Torty slávnostné, odľahčené, šľahačkové i nepečené.Koláče a koláčiky z rôznych druhov cesta a na každú ...
An exclusive glimpse into the gardens of the world''s leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and ...
In this compact guidebook, wine lovers will find documented facts and valuable tips all about wine. The reader first learns everything about winegrowing – the most important grape varieties, the significance of the terroirs, conventional and biodynamic forms of cultivation, vine protection and the grape ...
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.
Jamie Oliver is setting up a new restaurant in London, which is also a training school for young chefs, and you’re invited to find out how he gets along. Jamie’….
In this richly illustrated guide, personal stylist Dagmar Vorwerk reveals important tips and tricks about fashion and styling. She shows, with numerous case studies from the world of fashion and celebrities, what makes a successful look. This handbook to style will appeal not only to women considering ...
Kniha - autor Helena Rytířová, 64 strán, česky, špirála, kruh Báječná jedla mojou mamičky musia žiť ďalej! To som si povedala, keď som sa sťahovala na koľaj a opísala potom jej recepty celý zošit. Vybrala som jedlá, ktoré zvládnem uvariť v spoločnej kuchynke a samozrejme som myslela aj na svoju novú ...
The immense diversity of scents and flavours offered by aromatic herbs is truly a gift from nature one that has been part of human culinary habits for millennia. In this fascinating volume, herb expert Maiga Werner takes us on a culinary journey through the appealing world of garden and wild herbs. Structured ...
Knihu Dieta každý druhý den (Krista Varadyová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Voňavý príbeh o láske a škoricových slimákoch z malebného švédskeho mestečka Halleholm. Začítajte sa do krásneho voňavého príbehu, ktorého jedinečná atmosféra vás prinúti oddychovať a vychutnávať si aj tie najmenšie radosti života. V idylickom švédskom mestečku Halleholm už na vás čaká príbeh jednej ...
Knihu Dobroty s příběhem (Kolektív) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti ...
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je ...
Poznejte léčivou sílu rostlin. Přední slovenský fotograf a znalec bylinek Dionýz Dugas představuje 34 nejznámějších a nejúčinnějších bylinek, které se uplatní při prevenci i léčbě mnoha nemocí - spolehlivě a šetrně, bez chemie, v souladu s přírodou. Osvědčené rady a recepty našich babiček vám pomohou ...
Z obsahu: Makové kvetinky Makové venčeky Hruškovo-makové rezy Tekvicovo-makový závin Makové pampúšiky pečené v rúre Višňovo-maková torta Orechový tunel Snehové rožky Kolieska s orechovou plnkou a iné. Slovenský text.