Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kuchárska kniha, ktorá by mala byť vašou prvou voľbou! Začiatočníkom aj kuchárskym veteránom ponúka tisíc receptov šitých rovno na mieru. Keď si ju kúpite, nebudete viac potrebovať už žiadnu inú. Kuchárska Biblia vám totiž odhalí tajuplný svet tých najlahodnejších súčasných receptov. Pre nováčikov sa ...
Jednotka medzi kuchárskymi knihami!Zavítajte do očarujúceho sveta varenia s neprekonateľnou knihou rýchlych receptov! Táto kniha plná lákavých a lahodných receptov je skvelá pre nováčikov v kuchyni, ale aj pre skúsených kuchárov. Vychutnajte si každý deň skvelé jedlo aj úžasné maškrty! Predjedlá a prílohy, ...
Na prípravu nátierok existuje mnoho bežne dostupných surovín a pracovných postupov. Kniha Velká kniha pomazánek obsahuje 850 receptov. Pre lepšiu prehľadnosť sú recepty rozdelené do deviatich skupín podľa hlavného druhu použitej suroviny na nátierky mäsité, tvarohové, syrové, z vajec, rýb a morských ...
This is the drinker''s guide to every aspect of whisky, from Scotch to Japanese, rye to bourbon and beyond. With hundreds of entries covering everything from history, ingredients and distilling techniques to flavour notes, cocktails and the many varieties of whisky from all around the world, renowned ...
Knihu Asijská kuchyně v kostce (Terry Tan) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
An innovative, captivating tour of the finest gins and distilleries the world has to offer, brought to you by bestselling author and gin connoisseur Tristan Stephenson.
A full-color, plant-based guide to help you slim down and eat and feel better; filled with eighty delicious, vegan recipes and nutritious meal plans from the international phenomenon and bestselling brand BOSH! BOSH! has revolutionized plant-based eating! As the largest and fastest-growing plant-based ...
How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively. Melted butter on hot toast and served up on a plate.It seems like nothing, really, ...
Slovník kávy od A po Z. Slovník kávy. Žiadne ďalšie otázky a nedorozumenia! Viac ako 200 pojmov je vysvetlených korektne a stručne, ale dôkladne - ideálne pre začiatočníkov, ako aj pre profesionálov. Pestovanie, praženie, mletie, prípravy kávy, odrody, zemepis, príchute, kaviarenské vybavenie a mnoho ...
Knihu Jak žít zdravě bez lepku (Alessio Fasano) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
V kuchařce najdete recepty na využití přirozeně bezlepkových obilovin, kterými jsou jáhly, pohanka, rýže a kukuřice. Důraz je kladen také na chutnou úpravu zeleniny, která je základem každého zdravého jídelníčku. Základní recepty jsou bez masa, ale najdete zde i jejich úpravu pro verzi s masem. Lidé, ...
Kniha - autor Lydia Lunch, 178 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Ta nejlepší pomsta je dobře pojíst. Jde o rebelii proti všudypřítomnému masovému tržnímu prodeji potravin plných škodlivin, které změnily Ameriku na hnisající národ s rychlým občerstvením, s obřími výkrmnami hnusných blivajzů napumpovaných ...
"Petrik Adrien harmadik könyve, A hideg szóda élvezete egyenes folytatása az első kettőnek. Mint az Asszony és háza és a másik kert – ez is letehetetlen olvasmány. Legfeljebb idézni lehetne belőle. Bárhol felütve, bármit. De a legjobb hátradőlni vele valami kényelmes sarokban és belekezdeni. Valami szokatlant ...
Chcete sa naučiť variť? A chcete to aj rýchlo? Nemáte ani tušenia, ako sa pripravujú krehké a chrumkavé pečené zemiaky alebo šťavnaté rybie filé? Táto knihy Vám zaručene pomôže. Nielenže pomôže: z jedného dňa na druhý sa zo začiatočníka stanete kuchárskym profíkom. Krok za krokom sa naučíte najpodstatnejšie ...
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je ...
"Keď som mala 9 rokov, dostala som od svojej babičky veľký čierno-sivý zošit.