Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Demystify wine with the ultimate visual course for wine lovers. Can''t smell honeysuckle in that glass of sauvignon blanc, or wondering which end of a bottle of chianti is the ''nose'' - with this immersive guide to all things wine you''ll soon become an expert. Discover which wines you like and why, ...
Warm up this winter with the toastiest of tipples ''Tis the season to be jolly, and what better way to celebrate than to welcome your guests in from the cold with a tasty tipple? With easy-to-follow recipes for Pumpkin Spiced Russians, Buttered Bonfire Rum, Sleighbell Slings, Happy New Years, the trusty ...
A long-awaited second cookbook from celebrated architectural designer John Pawson and his wife CatherineHome Farm is the Pawson family''s base in the heart of th….