Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Druh sortimentu : Kniha, Nigellissima. Instant Italian Inspiration,, Rok vydania : 2015,.
Britain’s million-copy bestselling, hugely popular bakery is back with over 100 new tried-and-triple-tested recipes that celebrate home baking. This stunning ne…
"This book is full of real charm, personality, love and garlic. The best Indian food is cooked (and eaten) at home". (Yotam Ottolenghi). Real Indian food is fresh, simple and packed with flavour and in this book, Meera Sodha introduces Britain to the food she grew up eating here every day. Unlike the ...
A collection of stories and 100 sweet and savory French-inspired recipes from popular food blogger David Lebovitz, reflecting the way Parisians eat today and featuring lush photography taken around Paris and in David''s Parisian kitchen. It''s been ten years since David Lebovitz packed up his most treasured ...
From her tiny kitchen in Paris, Rachel Khoo has revolutionised the way in which we think about French food with her bestselling book and TV series, THE LITTLE PARIS KITCHEN. Celebrating French cooking with her own modern twist, Rachel has shown the world that recreating the French culinary experience ...
1980. Co mam tem detem dneska zase pripravit k veceri? Patrite-li k zenam, ktere si den co den kladou tuto otazku a vecer co vecer konci na taliri namazane chleby, vajicka na sto zpusobu ci parky, pak drzite v ruce knihu, kterou potrebujete!< p> Kazdodenni
Knihu Aby vám znovu chutnalo (Stanislava Jarolímková) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Knihu Domácí chléb a jiné pečivo (Cécille a Guillaume Decauxovi) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Pusti sa do prípravy skvelých dobrôt zo všetkých kútov sveta a priprav naozaj svetovú párty pre svojich kamarátov. Podľa receptov z dostupných surovín to hravo zvládneš. S varením ti pomôže čarodejnica Jonatánka a spoločne budete doslova čarovať.Všetci sa budú oblizovať až za ušami, keď ochutnajú čínske, ...
Tradičné, moderné, ale už aj zabudnuté regionálne recepty na najrozličnejšie vianočné dobroty na sviatočný obed i pohostenie návštev sú doplnené o vianočné tradície.Dátum vydania: 13.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8046-906-1Strán: 175Formát (mm): 160x235
Whether you are a full-time vegan or you choose to cut out animal products whenever possible, there's no need to miss out on your favourite cakes. The Vegan baker proves that baking without eggs, butter and milk is not only possible, but also easy and just as delicious as what you are used to baking.
New cover for the paperback of "The Naked Chef". Britain''s most exciting young chef, Jamie Oliver combines bold flavours and fresh ingredients within simple recipes. He is at the cutting edge of modern life and modern British cooking. "The Naked Chef " has something for everyone - from those who want ...
The only book you'll need to put amazing, surprisingly healthy meals on the table every weeknight (and lunch the next day) by bestselling cookbook author, Gwyneth Paltrow
1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov. Slovenský text.
Kniha - autor Vladimír Dyk, 132 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké ...