Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Yankee Candle Rainbow Cookie - Dúhové makrónky vonná čajová sviečka 12 x 9,8 g, Doba provonění: 12 x 6 hodin (Duhové makronky) Ovocné makronky s vůní citrusů, broskve a sladké vanilkové polevy, jsou tak lehoučké a nadýchané, že se vám rozplynou na jazyku. Hlava: pomeranč a broskev Srdce: tropické ovoce, ...
Knihu Už zase nevím, co uvařit (Eva Filgasová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Cena:23.38€ | Autor:Rôzni Autori (editori) | Rok vydania:2014 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780718177058 | Vydavateľ:Michael Joseph
Slané dorty s chutnými náplněmi, Vydavateľ: INFOA, Väzba: Paperback, Počet strán: 48, Rok vydania:2015
Tak ako väčšina noviniek, aj koláčikové lízanky sa na svoje dobyvačné výpravy vydali zo Spojených štátov. Klasické cake pops sa tradične pripravujú z piškotového cesta a plniek rôznych príchutí. Z prísad vytvarujeme guľky, ktoré napichneme na paličky a namočíme do roztopenej čokolády. Koláčikové lízanky ...
Odhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá. Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny. V knihe Zrno v hlavnej úlohe nájdete všetko, čo potrebujete ...
Over 1,000 food experts and aficionados from around the world reveal their insider tips on finding a perfect slice of pizza. From the publishers of the bestselling Where Chefs Eat comes the next food-guide sensation on the most popular dish - pizza! The world over, people want the inside scoop on where ...
"Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera." Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť ...
Kto by aspoň na chvíľu nezatúžil mať vo svojej kuchyni špičkového šéfkuchára s dobrými nápadmi a profesionálnymi fintami?! Vďaka novej knihe Vojta Artza sa to môže splniť práve vám! S radami jedného z najpopulárnejších slovenských šéfkuchárov hravo zvládnete všetky recepty, naučíte sa variť po novom ...
Now with a fresh new cover, Feel Good Food is an inspiring and heartfelt cookbook for anyone who loves to make and eat real food. This simple introduction to cooking with wholefoods shows you how to use a range of alternative ingredients, as well as fresh produce, to create healthy, delicious and balanced ...
Explore the culinary universe of The Legend of Zelda with over 50 delicious recipes from across the Kingdom of Hyrule! This immersive and sumptuous cookbook samples the culinary delights of all your favorite Legend of Zelda games. Designed as a travel notebook, it tells the journey of a new character: ...
The first cookbook from London's iconic River Cafe written with beginner cooks and children in mind - a collection of more than 50 delicious and easily achievable recipes, including a host of River Cafe classics that have been specially adapted for new cooks This highly anticipated cookbook is more accessible ...
A Field Guide to Whisky is a one-stop guide for all the information a whisky enthusiast needs. With the whisky market booming all over the world, now is a perfect time for a comprehensive guide to this popular brown spirit. What are the basic ingredients in all whiskies? How does it get its flavour? ...
A fresh take on one of the world''s most adored cuisines - much-loved classics with creative twists for today''s cooks Big Mamma''s Cucina Popolare puts a clever c….
Keď som bola malá, vždy som sa tešila na víkend Mamina vytiahla starý zošit s receptami a piekli sme. Bábovku, lebo víkendová bábovka musela byť. Teraz mám zošit s receptami doma. Jeden od babky a druhý od mamky, do ktorého mi vložila všetky naše rodinné a moje obľúbené recepty. Aby som o ne neprišla ...