Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Slimming food has never tasted so good; the must-have first cookbook from the UK''s most visited food blog. Sharing delicious home-style recipes with a hugely engaged online community, pinchofnom.com has helped millions of people to cook well and lose weight. The Pinch of Nom cookbook can help novice ...
The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour. With over 60 mout h-watering recipes, there is something to suit every ...
Here are authentic Scandinavian recipes with a modern twist, shot on location in Scandinavia. Trine Hahnemann is the leading authority on Scandinavian baking, and here she holds the hand of the uninit
Jamie Oliver invites you to "Cook With Jamie". I can''''t tell you how long I''''ve dreamt about writing this book. It''''s the biggest book I''''ve ever done, and I''''ve really tried to make it a timeless, modern-day classic. Whether you''''re a student, a young couple, an established cook or a novice, ...
"I believe we are on the cusp of an African food revolution. There is a longing to try something that is actually new, not just re-spun, and African cuisin…
Možno povedať, že sme sa ocitli v dobe, keď sa opäť vo väčšom meradle vraciame ku tradičnej medicíne a potvrdzujeme tak prospešnosť a šetrnosť prírodných liečiv. Tieto majú častokrát menej nepriaznivých vedľajších účinkov ako súčasné lieky. V predkladanej publikácii nájde čitateľ prírodnú domácu lekárničku ...
''It is impossible to read this book without wanting to scuttle off into the kitchen.'' Nigella Lawson The benefits of sourdough are well known - the slow ferment….
''Beautiful, and an instant classic'' Nigella Lawson''Really delicious, authentic pasta recipes'' Jamie Oliver''Every cook - from the novice to the seasoned chef - w….
Kniha – autor Zdenka Horecká; Vladimír Horecký, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Kuchařka pro všechny, kteří se chtějí o víkendu sejít s přáteli na chatě či chalupě a uvařit si něco dobrého. Kniha obsahuje mnoho chutných receptů na saláty, pomazánky, hlavní jídla i moučníky. Některé recepty ...