Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Lexikon chemického složení vína (Miloš Michlovský) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
POPIS.Úryvok z úvodu:.V poslednej dobe sa veľa píše o rôznych metódach na dlhý a zdravý život. Zázračné diéty sa priamo rozmnožujú, reklamy na chudnutie a omladzovanie propagujú úžasné preparáty. Takto sa podvádzajú ľudia. Dobrý zdravotný stav je vraj výsledkom pôsobenia nejakého zázračného prostriedku. ...
Druh sortimentu : Kniha, Maso, Autoři : Tommy Myllymäki, Rok vydania : 2018,.
Kniha je určená hlavne kreatívnym mamičkám, ktoré chcú pre výnimočné príležitosti vytvoriť tiež výjimečnú tortu pre svou ratolesť, či už sa jedná o lienku pre najmenších,prasaciu chalúpku pre tých väčších alebo múdru sovu pre deti školského veku. Podrobne opísaný návod vedie čitateľa krok za krokom, ...
Kniha - autor Tereza Willoughby, 184 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? ...
50 receptov na jednoduché a chutné dezerty, ktoré si môžete pripraviť tradičným spôsobom, ale aj v bezlepkovej, bezlaktózovej a vegánskej verzii či bez bieleho cukru. Autorka knihy Adriana a jej manžel Juraj Kemka cez rozhovory so Štefanom Hríbom otvárajú dvere do svojej kuchyne a ponúkajú príjemné čítanie ...
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně - Roman Vaněk, Vydavateľ: Pražský kulinářský institut, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 176, Rok vydania: 2019.