Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Novinka z edície Apetit obsahuje 200 tých najlepších receptov na nátierky a domáce pečivo.
Iste nám dáte za pravdu, že vynikajúci múčnik s ľahúčkou štruktúrou a lahodnou chuťou je pravým umeleckým dielom, skutočným vyvrcholením nedeľného obeda či slávnostnej večere. A že vás cukrárenská konfekcia často sklamala? Pripravte si svoj vlastný múčnik, ktorého kvalitu milým slovom uznania ocení rodina, ...
'This is a book dedicated to delicious flavours packed with goodness that will help you get healthy food on the table in less time, with less work and with fewer ingredients. That ease is what I need in my life, and I suspect it's what you might need too!' Ella MillsElla Mills, founder of Deliciously ...