Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Welcome back to Chrissy''s kitchen... Introducing the food that makes her tick. Pre-order now for food you simply can''t resist. After two years of parenthood, falling in love with different flavours, and relearning the healing power of comfort food, this book is like Chrissy''s new edible diary: recipes ...
Germany is made up of a series of distinct regional culinary cultures. From Hamburg on the north coast to Munich in the Alpine south, and from Frankfurt in the west to Berlin in the east, Germany?s ci.
Award-winning Boston chef Jeremy Sewall presents contemporary versions of New England classics that capture the flavours of this time-honoured cuisine. In this…
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je ...
V tomto prepracovanom vydaní vysoko oceňované knihy Dvanásť krokov k surovej strave uvádza autorka Victoria Boutenková mnohé výhody čerstvej stravy oproti varenému jedlu
Kniha Nový rádce pro diabetiky - Sven-David Müller máte možnosť výhodne kúpiť na Literama.sk. Vydal - Milena Valušková. EAN: 9788073362652 ISBN: 80-7336-265-1
Intended for the fans of Anthony Bourdain, this is a collection of his journalism. Containing stories from his worldwide misadventures, it talks about scrounging for eel in the backstreets of Hanoi, the unglamorous aspects of making television, calling for the head of raw food activist Woody Harrelson, ...
Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou tarhoňou Chrumkavé cibuľkové kuracie stehná s kukuričnou kašou Pečené husacie stehno so zelenou paprikou a s dusenou ryžou Pečená kačica s pálenkou a petržlenovými zemiakmi Špikované morčacie stehno ...
Obsah: Gaštanový krémeš Krémeš Salajkové rezy Snehové rezy Farebné rezy Slávnostné rezy Televízne rezy Orechovo-višňový zázrak Kakaové medové žerbó Budínske rezy Rezy Plameniak Sárin medovník Opitý Izidor Tvarohový krémeš Hnedobiely krémeš.
Knihu Domácí chléb a jiné pečivo (Cécille a Guillaume Decauxovi) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Viac ako 100 farebných fotografií jedál. Reprezentačná celofarebná kuchárska kniha obsahuje okolo 1000 receptov a praktických návodov na prípravu chutných pokrmov: teplých a studených predjedál, polievok, šalátov, mäsitých i bezmäsitých jedál, omáčok, chuťoviek, nátierok, veľkého množstva najrozmanitejších ...
Mafiny sú čoraz obľúbenejšie. Tieto malé koláčiky sa zvyknú podávať na raňajky, no aj ako dezert ku káve alebo ako sladké občerstvenie kedykoľvek počas dňa. Príprava mafinov je veľmi jednoduchá. Ak chcete na členov rodiny alebo svojich hostí skutočne zapôsobiť, môžete tieto chutné koláčiky nápadito ozdobiť. ...
2010. Co se Vam vybavi, kdyz nekdo rekne civilizacni nemoci? Nemoci jako cukrovka, artritida, obezita, lupenka, Alzheimerova nemoc, roztrousena skleroza, nemoci srdce, rakovina? – Ano, spravne. Kdyz se rekne zanet, pravdepodobne si vetsina z nas p
Veľká obrazová kuchárka - RYBY - ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných, ako aj morských rýb. Táto kuchárska kniha je vlastne pokračovaním úspešného titulu Vydavateľstva Neografie v Martine, ktorej dosiaľ vyšlo niekoľko stotisíc ...
Zveme vás na krásné, líbezné, malované perníčky, patřičně navoněné kořením. Pustíme se společně do jejich výroby. Připravíme těsto a polevu ideální konzistence, nejprve si zkusíme zdobit sušenky, abychom hotové perníčky ve tvaru koleček, srdíček nebo vajíček ozdobili bezchybně. Upečeme i 3D tvary, podstavce ...