Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Po úspešných kuchárkach Ako jeme zdravo v lete a Ako jeme zdravo na jeseň sa tím Jeme zdravo už tretíkrát spojil s odborníčkou na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvorili ďalšie zo série originálnych kuchárok prepájajúcich sezónnosť so zdravým stravovaním. Pomocou kuchárky si zostavíte ...
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spojených s tvorbou ...
Druh sortimentu : Kniha, Zima, , Rok vydania : 2017,
Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie je žiadna náhoda. Pretože Pekáreň Limara vznikla práve preto, aby rôznym generáciám predstavila domáce pečenie chleba a iného kysnutého cesta, ktoré sa napriek tomu, že jeho technika ...
Sedm vůní Pražského jara je knížka, která se rozhodně nepodobá žádnému z titulů, které na toto téma zatím vyšly a jistě ještě vyjdou. Je to totiž záznam autentického reportu dnes již postarší Petry Behrensové, která velkou éru osmašedesátého roku vnímala v Praze z pohledu pověřené korespondentky východoberlínského ...
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali ...
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, ...
Kniha – autor Klára Trnková, česky, pevná bez přebalu matná Domácí ovoce nám často připadá obyčejné, naši předkové si však plodů přírody vážili, s láskou o ně pečovali a šlechtili je do stále lepší a lepší podoby. Málokdo si uvědomuje, že tyto dary z lesů a pasek nebo z vlastní zahrady mají, kromě kuchyňského ...
Chcete zažívať párty každý deň a nestarať sa o to, či ste oblečený podľa poslednej módy, alebo či budete hovoriť “tie správne“ veci? So spoločenskou hrou Párty môžete spojiť až 10 ľudí a prežiť párty bez toho, aby ste sa museli pohnúť z domu. Do sýtosti sa najete a napijete, a dokonca si aj zatancujete ...
Knihu Maso (redakce časopisu Apetit) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kniha - 160 strán, český, pevný bez matného krytu.Štvrtá z radu kuchárok z Edícia Apetit Šaláty vám ponúkne 150 receptov. Vyskúšajte skvelé kombinácia s ovocím, syrom, mäsom, strukovinami alebo cestovinami. Kuchárka Šaláty vám servíruje šaláty ľahké letné, zimné teplé, aj výdatné a pritom zdravé. Staňte ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez matného krytu Desiata kuchárka Vianoce z Edícia Apetit ponúka cez 125 receptov. Vianočná kuchárka je jediná kniha, ktorú od teraz budete na Vianoce potrebovať. Recepty môžete pripravovať od Adventu až po Štefana. Pečte s nami cukroví, miešajte horúce nápoje a likéry ...
Zero waste znamená nulový odpad. Znamená to žiť bez odpadu, udržateľným spôsobom, byť šetrný k životnému prostrediu, k miestu, kde žijeme a chceme žiť aj naďalej. Premýšľali ste niekedy nad tým, koľko odpadu vyprodukujete? Koľko čoho kupujete, koľko obalov potom vyhodíte? Máte pocit, že toho doma máte ...