Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Sicily is both a frugal peasant land with a simple robust cuisine, and also full of ornate glamour and extravagance. A most beautiful and complex contradiction in terms, Ben Tish unlocks the secrets of Sicily''s culture and food within these pages, diving into its diverse tapestry of cultural influences. ...
Kniha - 159 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.V súčasnosti nájdete v obchodoch širokú ponuku slaných dobrôt, ak však túžite po domácich chutiach a máte trošku času, za pomoci tejto knižky si ich môžete aj sami ľahko a rýchlo pripraviť. Fotografie krok za krokom pomôžu ľahšie zvládnuť pracovné ...
Kniha - Jean-François Mallet, 384 strán, český, pevný s lesklým obalom Nie je vôbec jednoduché prichádzať každý deň s novými nápadmi, ktoré ocenia deti aj dospelí, a vedieť v kuchyni stále vynájsť nové recepty len z tých niekoľkých málo zásob, ktoré človek nájde v chladničke alebo v špajze. Autor v knihe ...
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic ...
Cena:39.99€ | Autor:Wolfert, Paula | Rok vydania:2012 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781408827468 | Vydavateľ:Bloomsbury
My favourite book of this and possibly any other Christmas is Mark Forsyth''s A Short History of Drunkenness Marcus Berkmann The Spectator.
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi''s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. ...
Odporúčam túto knihu tým mladým gazdinkám, ktoré sa práve pokúšajú vniknúť do tajov pečenia a nemajú ani tušenia, kde začať. Ale je vhodná aj pre skúsenejšie cukrárky, ktoré tu - ako dúfam - nájdu i také recepty, ktoré ešte nepoznajú, prípadne objavia radu, ktorá im prípravu dávno známeho receptu uľahčí. ...
Here are irresistible summery recipes to be eaten at any time, innovative, versatile and delicious - from scrumptious Italian antipasti and Greek mezze to Spanish dishes, from barbecues to beach picnics, from Moroccan roast lamb to Mauritian prawn curry, from the strawberries-and-cream feel of an English ...
Kniha - Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. - autor Pavel Pospíšil, 224 stran, česky, Pevná bez přebalu ...
Kniha je určená hlavne kreatívnym mamičkám, ktoré chcú pre výnimočné príležitosti vytvoriť tiež výjimečnú tortu pre svou ratolesť, či už sa jedná o lienku pre najmenších,prasaciu chalúpku pre tých väčších alebo múdru sovu pre deti školského veku. Podrobne opísaný návod vedie čitateľa krok za krokom, ...
Obsah:.Pečené husacie stehno.Pečený bažant s jablkami.Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky.Perlička na bielom víne.Bravčové mäso s jablkami.Roštenka na hubách.Koleno na pive s muškátovým orieškom.Špikovaný zajačí chrbát.Anglický steak.Bravčové karé s kožou.Pečená husacia pečeň.Plnené kurča.Bravčové ...