Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Dámské kalhotky Gorsenia K442 Luisse béžová S, Elegantní klasické dámské kalhotky v béžové barvě. Kalhotky jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Přední díl modelu zdobí dvě krajkové vsadky. Kalhotky jsou vzadu hladké. Nohavičky jsou ve přední části i vzadu olemované dvojitým jemným pružným tylem. Složení: ...
Druh sortimentu : Kniha, Brambory,, Rok vydania : 2010, Názov v originále : Greatest Ever Potato.
Druh sortimentu : Kniha, The Curious Barista''s Guide to Coffee,, Rok vydania : 2019,.
Vitariánstva je životný smer, v ktorom je stravovanie založené na konzumáciu iba tepelne neupravovaných, surových - živých potravín, tj. zeleniny, ovocia, orechov, semienok a bylín.PopisKniha Škola živé stravy - Vitariánstvo ako Cesta už nie je zameraná iba na prípravu nevarené - živé stravy a recepty, ...
Kniha Jíme, abychom žili - II - nežijem proto, abychom jedli - Eva Zemanová, Jan Doležal máte možnosť výhodne kúpiť na Literama.sk. Vydal - Papyrus. EAN: 9788085776973 ISBN: 80-85776-97-9
Kniha - Kit Chow; Ione Kramer, 286 strán, česky, pevná bez lesklého krytu Vysoko informatívne a bohato ilustrovaná kniha o pôvode a histórii čaju v Číne, Japonsku a na Západe, o jeho pestovanie a spracovanie, o estetických stránkach jeho prípravy v čajovom obrade, o čajové keramike, o chemickom zložení ...
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás ...
Väzba: Knihy viazanéSpoluautorky – herečka a novinářka – už před dvaceti lety navštívily rodiny populárních umělců a pořídily vzácné svědectví o magické síle kuchyňského stolu a chuti rodinných receptů. Vytvořily rozhodně první zdařilé čtení o vaření – a to s opravdovými hvězdami: Rudolfem Hrušínským, ...
Over the past centuries the Slovak cookery and nourshment have overcame considerable changes. However, despite thode, changes of natural conditions of particular regions keep influencing the Slovak gastronomy giving it typical regional features. Preservation of typical elements of nourishment depended ...
Raňajky sú najdôležitejšie jedlo dňa – dodajú vám energiu a silu čeliť výzvam, ktoré prináša dnešná uponáhľaná doba. Ak máte pokušenie vynechať raňajky alebo si cestou do práce kúpiť niečo sladké, kniha Davida Beza vám ukáže, že existuje aj lepšie riešenie. 150 nápadov na pestré, zdravé a zároveň rýchle ...
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie. Recepty síce na prípravu nie sú náročné, no chuťovo ničím nezaostávajú za tými zložitejšími. Kniha je obohatená aj o užitočné rady a návody do kuchyne.
Donna Hay, Australia\''s bestselling, favourite and most trusted cook, brings you one of her most beautiful books yet: Modern Baking, with over 250 mouthwatering recipes for cakes, biscuits and all kinds of divinely delicious sweet treats. I find there\''s something truly enchanting about baking. From ...