Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Sladké moučníky z domácí pekárny (Radka Hrevušová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
2010. V titulu Celozrnne vanocni pecivo naleznete spoustu lakavych receptu na vanocni cukrovi, vanocky, stoly, kolacky a dalsi dobroty. Vse dle zasad zdrave vyzivy. < br/>
Kniha - 128 strán, český, pevný bez krytu matraca.Zdravá a ľahká večera, príloha alebo jedno zo zásadných jedál pri chudnutí. Šalátov existuje veľké množstvo, od ľadového cez rímsky až po rukolu či poľná. Kolektív Academie Barilla prináša najrozmanitejšie recepty na šaláty malé, prílohové aj na tie veľké, ...
2013. < p> Je to takova jednoducha kucharka s pokrmy ze zveriny. Je rozdelna do 14 dilu, u kazdeho dilu je uvodni povidani a potom nekolik jednoduse napsanych receptu, vse doplneno fotografiemi pokrmu a kreslenymi obrazky.< /p> < br/>
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich ...
1980. < p> Rajce je zvlaste hodnotny antioxidant, jejz lidske telo nedokaze vytvorit, a proto jej ziskava pouze z nekolika druhu plodin, ktere je obsahuji. Rajcata maji zaroven malo kalorii (17-20 na 100g) a neztraci sve telu prospesne a vyzivne vlastnos
2013. Knizka priblizuje zname, ale i nektere uz temer zapomenute byliny, ktere byvaly bezne u kazdeho domku a v kazde zahradce, kde byl krome uzitkovych rostlin, alespon kousek venovan kvetinam. Obsahuje popisy oblibenych kvetin nasich babicek a rady pro
Ovocné, krémové, zbožňované. Také sú zmrzlinové poháre v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete viac ako 100 chutných, úplne jednoduchých receptov. Či už ide o krémovú, mliečnu, smotanovú alebo ovocnú zmrzlinu, ...
Kniha - autor Petr Šulc, 48 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Advent je zase tu. Snehové vločky tancujú nad krajinou, mráz vykreslil v oknách prekrásnej inovať. Dozaista cítite i vôňu vianočného punču. Určite si spomínate, kedy ste našla pod stromčekom svoju prvú bábiku. Vianoce sú časom rozžiarených ...
POPIS Kuchárka Bon Appétit alebo Lekce francouzské kuchyně od populárneho českého časopisu Apetit obsahuje 160 strán. Všetky recepty sú starostlivo vyberané a vyskúšané redaktorkami časopisu Apetit. Kuchárska kniha je v českom jazyku. Nájdete tu recept na francúzsku bagetu, maslové croissanty, šaláty, ...
Knihu Pečeme vánoční sladkosti (Jitka Kinterová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kniha - autor Kolektiv autorů, 240 strán, česky, pevná, s lesklým krytom Skutočne vyskúšané a najobľúbenejšie rodinné recepty na múčniky, ktoré zaslali čitatelia do súťaže vyhlásenej Nakladateľstvom Dona. Prehľadne usporiadaná kuchárka ponúka recepty na rýchle, jednoduché a lacné"buchty" alebo krémové ...
Knihu Slané pečení (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Rozsahom malá, ale významom veľká kniha pre budúce a dojčiace mamičky. Recepty a veľa rád, ako v tehotenstve a pri dojčení zahnať hlad. Rady lekárky mamičkám.Autorkou knihy je lekárka a známa autorka kníh o zdravej výžive pre deti MUDr. Judita Hofhanzlová. Od r. 1999 pracuje v poradni pre zdravý spôsob ...
2010. Jak si osladit prijemne svatecni chvile, aniz by bylo nutno si na pripravu vybrane sladkosti rezervovat dovolenou, to poradi v moderne sestavene kucharske prirucce renomovana autorka J. Mandzukova. Obsahuje na 150 receptu nejruznejsich moucniku a mn
Kniha - Milan Badal, 132 strán, český, pevný bez krytu matraca Celofarebná publikácie s receptami, rozpísané podľa ročných období. Už sám podtitul knihy Labužnícke putovanie po Čechách a Morave prezrádza autorovo zaujatie kulinářstvím. Tentokrát sa vydáva po vlasti, aby zmapoval krajové lahôdky, ako ...
Dokonalý sprievodca pri pečení všetkých tipov múčnikov, od tých najjednoduchších až po tie najnáročnejšie. Ponúka vyše 200 receptov múčnikov na každú príležitosť, na bežné dni i sviatočné chvíle. Je doplnený vyše 200 fotografiami hotových múčnikov a samozrejme obsahuje podrobný postup prípravy, informácie ...
Kniha - autor Dominic James, 448 strán, český, masívny s lesklým krytom Prague Cuisine ponúka kulinársku cestu poznania toho najlepšieho, čo môže Praha ponúknuť od trendy bistier po fine dining. Odhaľuje mnoho rôznych reštaurácií, kaviarní, bistier a cukrární, opradená históriou a tradíciami, rovnako ...
300 sladkých receptov V knihe môžete nájsť recepty na: amaretti, anízový chlebíček, vínové pečivo, zázvorové, maslové, kokosové sušienky, mačacie jazýčky, tortičky, praclíky, batôžky, tortelli, palacinky, mafiny, šišky, pagáčiky, briošky, croissanty a mnoho ďalších, zaujímavých receptov.
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a di…