Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Táto rozsiahla encyklopédia obsahuje informácie o rôznych druhoch zeleniny a ovocia. Nezáleží na tom, či ste kuchár laik alebo profesionál. Oboznámi vás so všetkými potrebnými informáciami o konkrétnom druhu ovocia alebo zeleniny. Zároveň vám prinesie potrebné informácie o ich výskyte, postupe pestovania ...
Druh sortimentu : Kniha, Jak na domácnost bez chemie a jedů, Autoři : Becky Rapinchuk, Rok vydania : 2019,.
2013. < p> Lepsi zdrave jidlo na vidlicku, nez chirurgicky nuz..., to je podtitul obrovskeho bestselleru deniku Nev York Times, ktery presne vystihuje jeho obsah.< /p> Pouha zmena jidelnicku k tradicni rostlinne strave vas muze ochranit pred civilizacnimi
Kniha - autor Jasmin Schlaich, 48 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Lahodné múčniky s tekutou náplňou si môžete vychutnať po celý rok. Lávové koláčiky - Fondant s klasickou čokoládovou náplňou alebo príhodne k ročnému obdobiu ako jarný jahodové dezerty, letné levanduľovej múčniky, jesenné orieškové ...
PRESTRETÉ – paleo dobroty. Dezerty na každú príležitosť, zdravé sladkosti bez cukru, múky a mlieka. Pripravené skúseným kuchárom, nafotené skvelým dizajnérom a ochutnané prípravným tímom. Mňam!Dátum vydania: 12.12.2016Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8170-034-7Strán: 72Formát (mm): 190x190
Kuchárska kniha s obsiahlou teoretickou časťou RAW pre zdravie a krásu je odpoveďou na stále rastúci trend surovej, alebo tiež živej či raw stravy.
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 192 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové ...
Naše babičky byly přebornice v tom, jak doma využít doslova všechno, co se urodilo na zahradě a na poli, co vyprodukovalo hospodářství a co bylo uloženo v zásobách na zimu. A když bylo potřeba, dokázaly uvařit chutné jídlo ze skromných zásob. Naučte se to i vy a pojďte s námi připravovat ozdravující ...
Kniha - 74 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu V kuchárke Česko varí a pomáha, spojilo svoje sily 25 osobností na pomoc opusteným chlupáčům v 5 útulkoch. Podelili sa v nej o svoje vlastné obľúbené recepty a na svoje si tak prídu ako milovníci mäsa, zeleniny, tak i sladkých dezertov. Kuchárka obsahuje ...
Kniha pre milovníkov piva a dobrého jedla. Ponúka približne 140 receptov obľúbeného kuchára Laciho Hornáčka, ktorý je známy z TV Paprika. Kniha myslí na rozmanité chute pivárov - na svoje si prídu všetci od milovníkov dvanástky po tých, čo podľahli ovocným pivám. V úvode nájdete zaujímavosti a praktické ...
Kto by si nechcel pripraviť jedlo zo surovín z vlastnej záhrady? Ako si však poradiť so všetkými tými paradajkami, cuketami a bylinkami? Ako upiecť zeleninový quiche? Ako udržať pri živote bazalku? A čo robiť, keď je úroda príliš veľká?V tejto kuchárke nájdete nielen 45 nápaditých a chutných receptov, ...
Pre všetkých milovníkov ázijskej kuchyne je tu naša Veľká japonská kuchárka. Zoznámi vás s najobľúbenejšími receptami a naučí vás ich pripravovať krok za krokom. Okrem obľúbených sushi prináša aj mnohé ďalšie špeciality. Dozviete sa, ako pripravovať ryby, ryžu či zeleninu a veľa iných užitočných rád ...
2010. Prijde-li rec na vino, mysli se vetsinou napoj. Jako napoj je znamo jiz od doby kamenne a za antiky se pilo primo masove. Jeho obliba pretrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Vyrazna chut otevrela vinu cestu i mimo sklenku a to do kucharskeho hrn
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky plněné, ovocné, zeleninové… a možná si ledaskdo sladkobolně vzpomene na knedlíková kouzla ...
Kniha - autor Terézia Vansová, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 ? 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek ...
Druh sortimentu : Kniha, Jeans Story, Autoři : Michal Petrov, Rok vydania : 2019,.
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních ...
Kniha - autor Slávka Fraňková; Jana Pařízková; Eva Malichová, 256 strán, česky, brožovaná bez krytu matraca Kniha sa zameriava na problémy, s ktorými sa stretáva dieťa či adolescent s nadváhou. Tieto problémy majú vplyv nielen na jeho zdravotný stav, ale predovšetkým na jeho psychiku a formovanie jeho ...