Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
A modern and fresh take on vegetarian and raw food from celebrated Icelandic chef Solla Eiríksdóttir Featuring 75 healthy and delicious recipes, Raw introduces…
Eat your way to a happy, healthy gut with the Healthy Gut Cookbook, a delicious recipe guide to improve your digestive health. Healthy Gut Cookbook is packed wi…
In Rosé All Day, wine writer Katherine Cole takes us on an entertaining survey of the history of the wine, moving from the goblets of King Louis XIV to the vineyards of Brad Pitt and Angelina Jolie. Cole explains in detail how rosé is created and then tells us where to find the good stuff. The book invites ...
A mouth-watering collection of dips, bites, salads and other small plates to share from the Mediterranean and Middle East, to enjoy as appetizers or light meals. Mezze features a mouth-watering collection of Mediterranean and Middle Eastern dips, bites, salads and other small plates to share, to enjoy ...
Capturing life at sea through engaging photographs, compelling stories, and authentic fisherman''s recipes, this characterful volume is a one-of-a-kind companion for all sea lovers with a sense of adve.
Kniha obsahuje podrobný popis všetkých povolených prídavných látok v potravinách, vrátane možného zdravotného vplyvu pri ich konzumácii.
Kniha od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka.Táto kniha bude vašim sprievodcom v poznávaní potravín. Jedlo sro od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka je veľkou obrazovou knihou o vzniku a príprave potravín, ktorá zároveň využíva najmodernejšiu technológiu. Pokiaľ si stiahnete do svojho ...
Here the Bloomsbury story is told in seven broadly chronological chapters, beginning in the 1890s and finishing in the very recent past. The Bloomsbury Group fostered a fresh, creative and vital way of living that encouraged debate and communication (only connect), as often as not across the dining table. ...
Mapy z edície FlexiMap sú laminované v tenkej vrstve a preto sú extrémne odolné voči počasiu a veľmi ľahké. Ich umývateľný povrch je možné použiť v prípade potreby aj na cestovné poznámky. Mapa obsahuje:register,turistické zaujímavosti, mestské plány,regionálne mapy su doplnené textovými a obrázkovými ...
2015. Kazdy, kdo trpi celiakii nebo intoleranci lepku vi, jak je dieta u tohoto onemocneni omezujici. Predevsim pri ruznych oslavach vyvstane otazka, jak upect moucnik ci dort, aby byl vzhledny, zdravy, chutny a hlavne bez lepku. Autorka, take maminka dce
Kniha – autor Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan, 88 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vaření se podobá kouzlení. Hromádka potravin se za pár chvil promění v báječné jídlo. Nejsou v tom ale žádné tajné čáry máry. Když máte milou a zkušenou babičku, která se vás nebojí pustit do kuchyně, a několik ...
Z obsahu: Americké brownies Orechové brownies Brownies so sušeným ovocím Čierno-biele brownies Kávové brownies s bielou čokoládou Jednoduché brownies so zmrzlnou a s čerstvým ovocím Bounty brownies (diabetické, bez cukru) Medovo-pomarančové brownies Čokoládové brownies s penou z mascarpone a iné. Slovenský ...