Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Tajemství zdravého stárnutí (Patrick Holford; Jerome Burne) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Ak už neviete, čo navariť cez týždeň na večeru, alebo vám chýba pár overených sviatočných receptov, ktoré budú hitmi pre všetkých jedákov za stolom, Monika vám ukáže, ako jednoducho na to. V tejto knihe nájdete recepty na rýchle večere na každý deň, ale aj skvelé víkendové varenie, a to všetko prispôsobené ...
Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace. Praktickými příklady přizdobíte slavností tabule, prezenční stoly, recepce, pult i domácnost. Využijte vlastní kreativitu v jedné z nejkrásnějších disciplín ...
Recepty, které chutnají i vypadají skvěle. Od autorky 3. nejlepšího food blogu roku 2019.Hledáte pestré, originální a do detailu promyšlené recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef přichází s výběrem svých nejlepších jídel, a navíc vám poradí, jak pokrmy efektně servírovat. Pod vedením známé food blogerky ...
Pamätáte si, keď vaša babička alebo mama vytiahla rodinný zápisník s receptami, ako v ňom s opatrnosťou otáčala stránky? Akoby sa jednalo o ten najväčší poklad rodiny. Bolo úžasné vidieť, s akou úctou k nemu pristupovala a vedela, že dané recepty po babičke sú tie najlepšie. Generáciami overené, poctivé ...
Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. ...
Kniha - autor Cinzia Trenchiová, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Máte rádi ovoce a zeleninu? Nebo naopak hledáte způsob, jak byste svou stravu mohli obohatit? Tato kniha je plná nápadů a receptů, jak toho můžete dosáhnout. Obyčejné rajče můžete proměnit na skvělý a chutný koktejl, který vás ...
Keď autorka tejto knihy objavila stravovacie zásady svätej Hildegardy z Bingenu, pohrúžila sa do života tejto fascinujúcej osobnosti. Čo má táto žena z 12. storočia spoločné s 21. storočím a čo nám môže ponúknuť? Vo videniach Boh Hildegarde odhalil choroby, ich liečbu a spojitosti s prostredím a prírodou. ...
Jeme zdravo a úsporne - Kolektív autorov, Vydavateľ: Verdon Capite, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 192, Rok vydania: 2022 Misiu kuchárky prezrádza už samotný názov – naučiť sa variť a jesť zdravo tak, aby ste v obchode nenechali celú výplatu, stále však jedli kvalitne a chutne. Predpokladali sme, ...
V tomto prepracovanom vydaní vysoko oceňované knihy Dvanásť krokov k surovej strave uvádza autorka Victoria Boutenková mnohé výhody čerstvej stravy oproti varenému jedlu
Pokračovanie úspešnej knihy Takmer zabudnuté recepty je tu! Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho "rozbalíme" v našich nových rodinách a prenesieme ...
"Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera." Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť ...
Knihu Poklady klasické české kuchyně (Roman Vaněk) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Milí čitatelia, som poctená, že ste sa rozhodli pre moju útlu knižku rád a receptov. Asi súhlasite s mojím konštatovaním, že žijeme rýchlo, každý deň sa ponáhľame za svojimi povinnosťami, rátame dni, výdavky, máme uponáhľanú prácu a často i starostí vyše hlavy. V našom stravovaní sa, žiaľ odráža toto ...
Knihu Aby vám znovu chutnalo (Stanislava Jarolímková) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Z obsahu Bagel Bavorské žemle Croissant Briošky Taštičky plnené čokoládovým krémom Vankúšiky plnené slivkovým lekvárom Pizzové slimáčiky Mramorové bábovky Tvarohové koláčiky a iné. Slovenský text.
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je ...