Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
POPIS Kuchařka pro mého muže od Veroniky Zemanovej je prvou českou kuchárkou pre normálneho chlapa, ktorý s varením nemá žiadne skúsenosti. Táto kuchárka zachráni muža, pokiaľ sa raz ocitnú doma sami alebo dokonca s deťmi. Dokážu podľa nej pripraviť pohostenie pre kamarátov alebo večeru pre svoju priateľku ...
Kniha - autor Miloš Michlovský, 152 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Kniha "Oxid siričitý v enológie" nášho popredného vinárskeho odborníka je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad metód ako sa vyhnúť nadmernému sírenie vína a ako obsah SO2 vo víne minimalizovať. Nie formou ...
Kniha – autor Eleonora Galassová, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás ...
Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina ...
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali ...
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o surovinách a varení, fotografiami a grafikou. Listujte, čítajte, vyberajte, varte a pochutnávajte ...
V publikácii je prezentovaných 136 riešení.rodinných domov z produkcie 21 rozličných.slovenských architektonických ateliérov.Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou.rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť.vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho.predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník.a kontakty ...
Kniha - Kuchařka plná zdravých receptů, které vznikaly ve spolupráci s fanoušky a čtenáři webu Fitrecepty - 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Kuchařka plná zdravých receptů, které vznikaly ve spolupráci s fanoušky a čtenáři webu FitreceptyNaše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. ...
Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla, vrátane jeho vizualizácie.Okrem štyroch majstrov sveta ...
Kuchárska kniha, ktorá obsahuje pol tisícky receptov, podľa ktorých dokážete vytvoriť.veľmi chutné jedlá. Sú usporiadané v prehľadných kapitolách, pri príprave.jedál sa prihliadalo na ľahko dostupné suroviny z regiónov Slovenska a naviac, ich.príprava bude potešením aj pre začínajúcich kuchárov.Název: ...
2009. Pro vsechny, kteri by chteli spravne porozumet paleni ovoce, zprostredkovava tato kniha ucelene a srozumitelne zakladni znalosti o ovocnych druzich a prisadach, stejne jako o nezbytne fyzice, chemii a mikrobiologii. To umoznuje zacatecnikum snadnejs
Procestujte s vařečkou pár kontinentů, aniž byste překročili práh vlastní kuchyněPolévka může být lehká a připravit žaludek na hlavní chod. Může být i hutná a zasytit na dlouhou dobu. Může být třeba s chlebem, knedlíčky, luštěninami, houbami nebo kokosovým mlékem. Také nám může připomínat kuchyni naší ...
Variť na grile, to je pre mňa symbol voľnosti, sviežosti a stretávania sa s tými, ktorých mám rád.
Stále viac ľudí vsádza na nízkosacharidovú diétu. Pokiaľ chcete zároveň dobre jesť a urobiť niečo pre svoje zdravie, dobíjať energiu, cítiť sa fit as tým dosiahnuť a udržať požadovanú váhu, potom je pre vás nízkosacharidová diéta to pravé. Začnite svoj deň s chrumkavým orieškovým müsli alebo lahodnou ...
Kuchárska kniha o múčnikoch s množstvom odskúšaných receptov, ktoré sú vhodné na oslavu tradičných sviatkov, akými sú Vianoce, Nový rok alebo Veľká noc, ale aj iné rodinné oslavy. Popri zložitejších receptoch v knihe nechýbajú ani návody na prípravu jednoduchých, lacných, a pritom dobrých koláčov a zákuskov.Dátum ...