Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácniliv našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové, ale aj pôstne polievky, šaláty, predjedlá a chuťovky, jedlá z mäsa, z hydiny, rýb a zveriny, bez-mäsité jedlá, ale aj drobné vianočné pečivo, koláče, ...
100-stranová publikácia plná nápaditých zdravých receptov a zaujímavého čítania. * Dopriať si koláčiky a nemať pri tom výčitky svedomia? So zdravými koláčikmi upečenými podľa našich receptov žiadny problém! A pritom chutia vynikajúco! * Dozviete sa o u nás neznámych a pri tom veľmi výživných a chutných ...
Chilli papričky se v současné době setkávají se stále vyšší popularitou, a to hlavně díky svému pozitivnímu vlivu na lidské zdraví. Kuchařka obsahuje originální recepty nejen na domácí chilli omáčky a pasty, ochucené oleje a džemy či marmelády, ale i na pokrmy od polévek přes masitá jídla až k dezertům. ...
Neodolateľné minikoláčiky na oslavy, drobné zákusky vhodné aj ako darčeky, bleskovo hotové dezerty – sladké pochúťky, ktoré potešia všetky maškrtné jazýčky. Pripravte si malé, dokonale tvarované sladkosti podľa našich receptov na cupcaky, minikoláčiky, makrónky či guľky na paličke. Podrobné návody vám ...
Odhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá. Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny. V knihe Zrno v hlavnej úlohe nájdete všetko, čo potrebujete ...
2010. Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelne patri do zdrave mezinarodni kuchyne. V teto rozsahle encyklopedicke prirucce najdete dulezite informace o cele rade nejruznejsich druhu ovoce a zeleniny: o jejich rozsireni, zpusobu pestovani, vyuziti v kuchyni a
2015. Nekonecna inspirace pro milovniky dobreho jidla. Delikatni hratky s horcici, cesnekovy ci pomerancovy ocet, stredomorska korenena a bylinkova sul, zeleninovy vyvar v prasku, citronovy a hribkovy olej, stava z jablek, mrkve a cervene repy, snidanove
Knihu Dobré věci nejsou špatné (Marie Noe) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
"Elevates salads from the quotidian to the thrilling.” —The New York Times A "saladish” recipe is like a salad, and yet so much more. It starts with an unexpectedly wide range of ingredients, such as Japanese eggplants, broccoli rabe, shirataki noodles, Bosc pears, and chrysanthemum leaves. It emphasizes ...
The second elegant little book of Jewish culinary traditions, the Little Book of Jewish Feasts offers the perfect dishes to feature at the center of the table. Leah Koenig shares 25 globally inspired Jewish holiday main dishes that will satisfy and delight, from Balsamic and Brown Sugar Brisket to Poppy ...
A new way of choosing where to eat in the world – a guide to the best and most ethically operated restaurants from around the world. Of all the qualities that d….
75 satisfying plant-based recipes for comfort food from around the world. A food-lover and keen traveller, Jackie Kearney became a favourite MasterChef UK final….
Cena:26.21€ | Autor:BAKERY, ROSE | Rok vydania:2006 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9780714844657 | Vydavateľ:PHAIDON
Paris, Capital of Fashion accompanies a major exhibition at The Museum at FIT, New York''s only museum dedicated solely to the art of fashion. This lavishly-illustrated book is edited by MFIT''s director and chief curator, Valerie Steele, also the author of the acclaimed Paris Fashion: A Cultural History. ...