Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Zo záhrady do kuchyne použite ako návod i ako appetizer.Aj hostia - zarytí mäsožravci v lete cítia, že ich telo potrebuje odľahčené, svieže jedlá. Nuž prestaňte s nátlakom mäsa a prispôsobte svoj reštauračný repertoár zmenenému počasiu i chúťkam. Ako zdroj inšpirácie vám poslúži nová knižka z vydavateľstva ...
In her latest cookbook, Deborah Madison, America''s leading authority on vegetarian cooking and author of "Vegetarian Cooking for Everyone," reveals the surprising relationships between vegetables, edible flowers, and herbs within the same botanical families, and how understanding these connections can ...
Cena:34.46€ | Autor:Lawson, Nigella | Rok vydania:2017 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781784741631 | Vydavateľ:Chatto & Windus
Renowned French pastry chef Pierre Herme displays his artistic mastery in this homage to chocolate through recipes that highlight the diversity of the world''s favorite ingredient in all its forms. Nicknamed the "Picasso of Pastry" by Vogue magazine, master patissier Pierre Herme has revolutionized traditional ...
Polévky pro každý den a pro každou příležitost. Kuchařka obsahuje pestrý výběr polévek masových, zeleninových, houbových, luštěninových, sýrových aj. ze snadno dostupných surovin. U každého receptu je navíc uvedeno několik variant a můžete si tak uvařit polévku pokaždé jinak, podle své chuti i podle ...
''Kricket''s food is Indian-inspired, but tailored to the tastes of the modern London gastronaut. Modern, fun, meaty cooking with a South Asian accent - I loved it.'' - Keith Miller, Telegraph In Kricket, Will Bowlby shares over 80 mouth-watering recipes, combining the essential spicing of Indian food ...
Knihu Vaříme malým neposedům (Brigitte Speck) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Cena:26.5€ | Autor:Oliver, Jamie | Rok vydania:2009 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9780718154769 | Vydavateľ:Penguin Books
WITH KISSES FROM ITALYA frosty masterclass in the simple art of gelato. Gelupo Gelato presents a rainbow spectrum of simple, sophisticated gelato recipes from tangy Lime Sherbet to fruity Peach &,amp, Blood Orange, creamy Marron Glace, and decadent Chocolate &,amp, Whisky. And that''s not all! ...
Launched in 2007, the Nordic Bakery is a peaceful haven in the heart of London. Their products reflect the wholesome but comforting style of baking in Scandinavia. The emphasis is on fresh, seasonal produce and healthier baking ingredients, such as r ye flour, oats and barley, and the rustic but modern ...
A collection of vegetarian dishes influenced by Middle Eastern flavors from Salma Hage, author of the bestselling classic, The Lebanese Kitchen, also published by Phaidon. A definitive, fresh and approachable collection of 150 traditional recipes from an authoritative voice on Middle Eastern home cooking, ...
This is not your average soft-focus "journey to Asia" kind of cookbook."Koreatown"is a spicy, funky, flavor-packed love affair with the grit and charm of Korean cooking in America. Koreatowns around the country are synonymous with mealtime feasts and late-night chef hangouts, and Deuki Hong and Matt ...
The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes collected by the acclaimed Swedish chef Magnus Nilsson. The Nordic Cookbook, richly illustrated with the personal photography of internationally acclaimed chef Magnus Nilsson, unravels ...