Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
História puzzle siaha do osemnásteho storočia a za jeho zrodom stojí anglický rytec a kartograf John Spilsbury. Prvé puzzle okolo roku.1760 vytvoril tak, že na mapu pripevnil tenké tvrdé drevo a jemnou ostrou pílkou na vytváranie intarzie z neho vyrezal hranice krajín. Takto vytvorený produkt deťom v ...
Welcome back to Chrissy''s kitchen... Introducing the food that makes her tick. Pre-order now for food you simply can''t resist. After two years of parenthood, falling in love with different flavours, and relearning the healing power of comfort food, this book is like Chrissy''s new edible diary: recipes ...
Germany is made up of a series of distinct regional culinary cultures. From Hamburg on the north coast to Munich in the Alpine south, and from Frankfurt in the west to Berlin in the east, Germany?s ci.
Award-winning Boston chef Jeremy Sewall presents contemporary versions of New England classics that capture the flavours of this time-honoured cuisine. In this…
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je ...
V tomto prepracovanom vydaní vysoko oceňované knihy Dvanásť krokov k surovej strave uvádza autorka Victoria Boutenková mnohé výhody čerstvej stravy oproti varenému jedlu
Kniha Nový rádce pro diabetiky - Sven-David Müller máte možnosť výhodne kúpiť na Literama.sk. Vydal - Milena Valušková. EAN: 9788073362652 ISBN: 80-7336-265-1
It's packed with a wide scope of incredible info about beer regardless of your experience level. Food & Wine
'Ingredients are at the heart of everything we do at River Cottage. By gathering our all-time favourites together, I hope to inspire you to look at them with fr…
An essential resource for every cook. In this beautiful book, Martha Stewart one of Americas best-known cooks, gardeners, and all-around vegetable lovers provides home cooks with an indispensable resource for selecting, storing, preparing, and cooking from the garden and the market. The 150 recipes, ...
Kniha: The Plagiarist in the Kitchen: (EAN:9781783522408) máte možnosť kúpiť na Literama.sk. Vydal SLOVART.
''A great way to eat more beautiful veg'' - Jamie Oliver ''Healthy, simple plant-based recipes - we love this book!'' - Bosh The ultimate all-you-need-to-know guide to going vegan in a month - including 100 recipes, shopping lists and much more. Food writer and blogger Kim-Julie Hansen presents a simple ...
Small Victories, one of the most beloved cookbooks of 2016, introduced us to the lovely Julia Turshen and her mastery of show-stopping home cooking, and her second book, Feed the Resistance, moved a nation, winning Eater Cookbook of the Year in 2017. In Now & Again, the follow-up to what Real Simple ...