Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Travel to the far culinary corners of Thedas inside the thrilling Dragon Age universe with the only officially licensed Dragon Age cookbook! Featuring over 60 recipes that are accessible at any skill level, this cookbook is the perfect way to bring the culinary traditions of Thedas into your kitchen. ...
Take a culinary journey through the fantastical world of The Witcher with thoughtfully imagined, flavorful recipes inspired by The Witcher's expansive settings, characters, and lore. In this beautifully photographed cookbook, Anita Sarna and Karolina Krupecka, the creators of fan-favorite food blogs ...
Celebrate Christmas like Harry, Ron, and Hermione with over 50 recipes inspired by festive celebrations in the Harry Potter films! Filled with ideas to inspire feasts for every occasion, this cookbook includes recipes ranging from Professor Sprout's Superior Sprouts; Weasley Sweater Focaccia; and the ...
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto. Povedzme si pravdu zložité recepty, 10 hrncov, 5 misiek v drese a 6 hodín čakania ...
Anna Michalová Vynikajúca kuchárska kniha s podrobným popisom obilnín a ich výživových hodnôt pre človeka. Takmer 200 tradičných i moderných receptov predovšetkým z pôvodných plodín (pohánka, špalda, proso), ale i z hrachu, celozrnnej múky, celozrnných cestovín a naklíčených semien. Recepty sú prehľadné, ...
Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je doplněna fotografií hotového jídla. Mimo jiné zde najdete i podrobně zpracované a vysvětlené ...