Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Prvá česká kuchárka z afrodiziak, ktorá predstavuje to najlepšie zo spojenia populárnej sexuologičky Laury Janáčkovej a skvelého šéfka.
Slavná herečka a oblíbená autorka změnila díky svému originálnímu stravovacímu systému životy tisícům lidí a její dieta se stala pojmem.Nyní přichází s novou knihou svých nejlepších receptů vybraných ze všech jejích kuchařských knih - a že jich nebylo málo. V knize najdete rovněž manuál metody stravování ...
S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty ...
Z kúzelnej rajnice stúpa para. Kedysi sa ľudia riadili v nejednej činnosti postavením Slnka a Mesiaca a dobre vedeli, kedy nastoliť pôst a kedy hodovať.
V súčasnosti hrajú v našom stravovaní stále významnejšiu úlohu zdravé šaláty a nátierky.
V dnešnej dobe zohrávajú v našom stravovaní čoraz významnejšiu úlohu zdravé šaláty a nátierky. Dajú sa kategorizovať podľa rôznych kritérií a môžeme ich pripraviť prakticky na akúkoľvek príležitosť. Je však dôležité, aby sme používali sezónne a čerstvé suroviny. V tom majú byť pre Vás recepty a fotografie ...
Čo má spoločné váš obľúbený farmársky syr s kváskovým chlebom s chrumkavou kôrkou, pohárom perlivého domáceho zázvorového piva alebo miskou marinovaných olív.