Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Jamie Oliver is back with brilliantly easy, flavour-packed, and accessible veg recipes. From simple suppers and family favourites to weekend dishes for sharing with friends, this book is packed full of phenomenal food - pure and simple. Whether it''s.
Představujeme vám rozsáhlého průvodce světem whisky od oceňovaného autora, Dava Brooma. Nečekejte žádné suché analýzy palíren nebo značek. Dave vás provede světem whisky, palíren, chutí a vůní tohoto úžasného nápoje tak, že budete mít pocit, že jste přímo na místě. Objevte svět i příběhy palíren a whisky ...
1: Foreword 2: Taste and flavour 1: Why do we cook? 2: How do we taste? 3: Why does cooked food taste so good? 4: Why do some flavours go together so well? 3: Kitchen essentials 1: An essential guide
Osvojte si overené princípy dizajnérov a vytvorte si vlastný harmonický domov. Napriek dostupnosti kvalitných interiérových katalógov plných krásnych fotografií sa strácame v základných návrhárskych princípoch. Renomovaná interiérová dizajnérka Frida Ramstedtová ponúka svoje know-how tým, ktorí túžia ...
V knihe nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako 50 jednoduchých, chutných a lacných pízz. Objavte tajomstvá pizze vďaka tradičným receptom z Neapola a zo starého Talianska až po moderné celosvetové varianty. Existuje mnoho dôvodov, ...
Knihu Recepty z konopí (Adam Gottlieb) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Italská kuchyně, Vydavateľ: Rebo, Väzba: Knihy viazané, Rok vydania: 2017, Počet strán: 320
Táňa Keleová-Vasilková pozná ženský svet lepšie, ako ktokoľvek iný. Veď o ňom napísala už viac ako 30 úžasných kníh. Teraz svojim čitateľkám prináša niečo výnimočné. Vlastnú kuchársku knihu, kam si dámy, ženy aj dievčatá môžu ukladať recepty jedál, ktoré chcú mať v pamäti. Máte recepty len na ústrižkoch, ...
Párty (Edice Apetit), Vydavateľ: Apetit, Väzba: Paperback, Počet strán: 172, Rok vydania: 2016
Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte se chyb, na které upozorňuje, a upečete vynikající francouzské dezerty – makronky, ...
ŠALÁTY Zeleninové šaláty, Cestovinové šaláty, Zemiakové šaláty, Šaláty s mäsom, Šaláty s rybami, Šaláty s tofu, Teplé šaláty, Ovocné šaláty, Dipy a zálievky Šaláty sú nielen zdravé, ale aj chutné jedlo. Môžeme ho konzumovať kdekoľvek – doma, v reštaurácii, v záhrade. Zmesou rôznych zelenín či ovocia ...
Dostali ste chuť na ovocný rez, malý koláčik alebo kus dobrej torty, a nechce sa vám zapínať rúru? Máme riešenie! Na dezerty v tejto knihe potrebujete iba funkčnú chladničku. Tortové korpusy pripravíte z podlhovastých piškót, maslových sušienok, müsli alebo z pukancov. Na krémy použijete čerstvý syr, ...
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom ...
Kniha "TOP 60" predstavuje a charakterizuje slovenské vína na ktoré je spoľahnutie, knižka zorientuje a poteší všetkých milovníkov slovenských vín. Nájdete tu prehľad vín od 21 slovenských výrobcov, veľkých, stredných aj malých, ktorí nosia víno v srdci. Okrem zoznamu a podrobnej charakteristiky vybraných ...
This book would have been a savior for 21-year-old me. Even if you're mid-career and looking to make a change, get this book. It will guide you through the job application process, to the interview, t
Milk! A 10,000-Year Food Fracas is a feat of investigation, compilation and organization . . . Altogether a complex and rich survey, Milk! is a book well worth nursing. Wall Street Journal
Chocolate - ''the food of the Gods'' - has had a long and eventful history. Its story is expertly told here by the doyen of Maya studies, Michael Coe, and his late wife, Sophie. The book begins 3,000 years ago in the Mexican jungles and goes on to draw on aspects of archaeology, botany and socio-economics. ...