Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - Jean-François Mallet, 384 strán, český, pevný s lesklým obalom Nie je vôbec jednoduché prichádzať každý deň s novými nápadmi, ktoré ocenia deti aj dospelí, a vedieť v kuchyni stále vynájsť nové recepty len z tých niekoľkých málo zásob, ktoré človek nájde v chladničke alebo v špajze. Autor v knihe ...
'Mickey's authentic journey with her autoimmune disease flavours her recipes from beginning to end. Anyone on an AI wellness 'trek' knows that simplicity, earthiness and a gentle, nourishing approach to food (and beyond) are absolutely key. This book should be part of every wellness traveller's kit!' ...
",This is a beautiful book, its inspiring, greed-inducing recipes full of big flavour but requiring little effort. Just gorgeous!", - Nigella Lawson",This will stay by my cooker. It's brimful of great uncomplicated ideas, intense flavours and loads of colour.And the recipes really are easy.", ...