Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Maso (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Z obsahu: Klobásovo-kolienkový fazuľový guláš s mrveničkou Koložvársky hovädzí guláš Pravý šlambuc Jahňací paprikáš s kyslou smotanou a tarhoňou Korheľský slepačí perkelt v kotlíku Kolienkový perkelt na červenom víne s rascovými zemiakmi a iné. Slovenský text.
Výživa človeka sa stala jednou z najkontroverznejších tém poslednej doby.
Knihu Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly Momčilové (Pavla Momčilová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Balenie troch najúspešnejších kuchárskych kníh Zdenky Horeckej. Vydané v limitovanej edícii k 60-tinám autorskej dvojice.Dátum vydania: 21.3.2016Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 299-26-0819-691-0Strán: 3Formát (mm): 167x245
Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií.Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Nechajte sa zlákať, ...
Druh sortimentu : Kniha, Recepty od babičky 3 Lehké polévky, , Rok vydania : 2016,
Knihu Barevná dieta (Marcia Zimmerman) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Když se dobře najíme, cítíme se sytí a spokojení. Jenže snědli jsme opravdu to, co naše tělo potřebovalo ze všeho nejvíce? Pokud ne, tak vlastně umíráme hlady nad plným talířem, protože nám chybí látky potřebné k uchování zdraví. Brigitte Hamannová uvádí prokázané kladné účinky takzvaných superpotravin ...
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav.Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi.Hlavnú časť publikácie tvorí popis štiav z jednotlivých druhov ovocia a zeleniny ...
116 najdôležitejších liečivých rastlín s návodom na ich použitie podľa ľudovej lekárne babky bylinkárky.čaje, tinktúry, obklady, inhalácie, vína a mnoho ďalších receptov.Název: Zdravý život s babkinými bylinkami GEORGAutor: Dionýz DugasJazyk: slovenský jazykNakladatelství: GEORGZnačka: GEORGDruh: KnihaVazba: ...
Existuje len jedna príčina akéhokoľvek utrpenia a to je spreneverenie sa ľudstva surovej strave. Vývojom sme prispôsobení k surovej strave. Kedy ľudstvo zišlo z tejto cesty? Aké chyby sa dopúšťame pri našom stravovaní a aké to má následky na naše zdravie? Chcete byť štíhlí i bez hladovania, znížiť si ...
Kniha – 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá. Recepty od babičky s fotopostupem.
Táto rozsiahla encyklopédia obsahuje informácie o rôznych druhoch zeleniny a ovocia. Nezáleží na tom, či ste kuchár laik alebo profesionál. Oboznámi vás so všetkými potrebnými informáciami o konkrétnom druhu ovocia alebo zeleniny. Zároveň vám prinesie potrebné informácie o ich výskyte, postupe pestovania ...
2010. Ceska zelenina je nas narodni poklad, ktery mnozi z nas nedocenuji a davaji prednost dovoznim a exotickym druhum. Jiz nasi predkove vedeli, ze pro zdravi je nejcennejsi to, co roste pekne doma na zahradce ci policku. Dnes dokazuje i vedecky vyzku
Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka 150 receptov, ktoré oceníte, či už leto trávite v záhrade, na balkóne alebo na pikniku pri jazere. Je v nej pestrý sled jedál, ktoré ...
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní ...