Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - Claudia Lazar; Monika Cordes, 0 strán, česky,.Doprajte si krátku pauzu od každodenného zhonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptov, ktoré nájdete v tomto balíčku, sú nielen hriešne dobré, ale aj zdravé. Je známe, že nadmiera cukru ľudskému telu škodí. Tieto recepty sú však zostavené ...
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií zachycuje nejen unikátní interiéry objektů, ale také původní nádobí a náčiní, ...
Kniha – autor Svatava Poncová, 200 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha o moučnících s množstvím vyzkoušených receptů, vhodných nejen pro oslavu tradičních svátků, jakými jsou Vánoce, Nový rok nebo Velikonoce, ale také jiné rodinné oslavy. Vedle složitějších receptů zde nechybějí ani návody na ...
Cena:34.46€ | Autor:Lawson, Nigella | Rok vydania:2017 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781784741631 | Vydavateľ:Chatto & Windus
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné, chutné ...
Kniha - autor Tereza Willoughby, 184 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? ...
Easy and quick 30-minute recipes from Britain''s best-loved healthy chef, Joe Wicks. Bestselling author Joe Wicks, aka The Body Coach, presents this gorgeous book featuring more than a hundred nutritious recipes that are perfect for sharing. Proving once again that you don''t need loads of time to cook ...
2015. Nekonecna inspirace pro milovniky dobreho jidla. Delikatni hratky s horcici, cesnekovy ci pomerancovy ocet, stredomorska korenena a bylinkova sul, zeleninovy vyvar v prasku, citronovy a hribkovy olej, stava z jablek, mrkve a cervene repy, snidanove
Kniha - 159 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.V súčasnosti nájdete v obchodoch širokú ponuku slaných dobrôt, ak však túžite po domácich chutiach a máte trošku času, za pomoci tejto knižky si ich môžete aj sami ľahko a rýchlo pripraviť. Fotografie krok za krokom pomôžu ľahšie zvládnuť pracovné ...
Over the past centuries the Slovak cookery and nourshment have overcame considerable changes. However, despite thode, changes of natural conditions of particular regions keep influencing the Slovak gastronomy giving it typical regional features. Preservation of typical elements of nourishment depended ...
Kniha - autor Michal Šanda, 144 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Životné osudy majstra mäsiara z Nelahozevsi rámujú kuchárku špecializovanú na mäso. Okrem receptov si v nej môžete prečítať, ako sa v minulosti dobytok nakupoval a porážal, ako sa mäso rozdeľuje au preslávených pokrmov je uvedená ...
Odkryte Tajomstvo výrobcov potravín a pozrime sa na to, aké látky sa v modernej priemyselnej produkcii bežne užívajú. Čo dnes v skutočnosti obsahujú priemyselne vyrábané potraviny? Kniha Tajomstvo výrobcov potravín môže slúžiť ako príručka zákazníkovi, ktorému nie je ľahostajné, čo všetko príjme spoločne ...