Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto. Povedzme si pravdu zložité recepty, 10 hrncov, 5 misiek v drese a 6 hodín čakania ...
Druh sortimentu : Kniha, Coolinári v kuchyni, Autoři : Kamil Tomčofčík, Rok vydania : 2021,.
Svatava Poncová patrí.medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie.dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. Táto je.zostavená zo skvelých receptov, pri ktorej nepotrebujete suroviny vážiť. Stane sa.obľúbenou aj vo vašej kuchyni, pretože ...
Kniha - 144 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Za vaším pariacim sa hrnčekom sa však skrýva celý svet, ktorý sa oplatí objaviť – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie a kultúrne zvyky krajín po celom svete. ...
Brambory pocházejí z Jižní Ameriky, kde je pěstovali Inkové. Poté, co byla jejich říše v první polovině 16. století dobyta Španěly, se brambory spolu s jinými poklady dostaly do Evropy. Až do počátku 17. století se brambory pěstovaly převážně jako vzácná okrasná rostlina nebo léčivá plodina. Roku 1616 ...
Najväčší český portál o varení Toprecepty.cz prináša pokračovanie tých najhľadanejších receptov českých kuchýň.
Kniha - autor Tobias Müller, 0 strán, český, pevný bez lesklého krytu.Táto kuchárka pozýva všetkých milovníkov pečenia a maškrtenie na lákavú okružnú cestu za európskymi múčniky. Autorom je sympatický kuchár Tobias Müller, ktorý je medzi bloggerov, ktorí sa venujú pečenia sladkostí, naozajstným pojmom. ...